Keď ide o chlapa či diamanty, nepozná sestru! Videli ste najznámejšie romantické komédie Kate Hudsonovej?

Slávna blondínka, dcéra herečky Goldie Hawnovej, oslavuje 19. apríla 42 rokov. Kate Hudson nás baví najmä v romantických komédiách, na tieto si určite spomeniete!

19.04.2021 00:00
Kate Hudson Foto:
Kate Hudson a Matthew Mcconaughey v komédii Mačacie zlato.
debata

Tvoj snúbenec, môj milenec (2011)

30-ročná Rachel (Ginnifer Goodwin) a jej energická a všetkými obletovaná kamarátka Darcy (Kate Hudson) zvedú boj o muža. Množstvo tajností, nedorozumení či bláznivého flirtovania v podaní vždy usmiatej, krásnej a dobre naladenej Kate Hudsonovej. Boj o svojho snúbenca však napokon prehrá s „nudnou“ právničkou Rachel.

Vojna neviest (2010)

Právnička Liv (Kate Hudson) a učiteľka Emma (Anne Hathaway) boli od detstva najlepšie kamarátky. Obe sa zasnúbia v rovnaký deň, obe si plánujú svadbu v hoteli Plaza, obe využívajú služby slávnej plánovačky svadieb Marion a jej salónu. Problém však nastane, keď sú ich svadby omylom naplánované na jeden deň – kto z koho? Je to boj!

Ako prísť o muža za 10 dní (2003)

Redaktorka populárneho ženského časopisu Andie Anderson (Kate Hudson) súhlasí s tým, že napíše reportáž z prvej ruky o tom, ako sa zbaviť chlapa… za 10 dní. V tej istej chvíli sa sympatický agent reklamnej agentúry Benjamin Barry (McConaughey) vsadí, že sa do neho bezhlavo zamiluje každá žena… tiež za 10 dní!

Mačacie zlato (2008)

Matthew McConaughey a Kate Hudson idú po zlate (tiež po diamantoch, smaragdoch a rubínoch). Čerstvo rozvedený pár sa hašterí a podpichuje počas dobrodružnej výpravy za potopeným pokladom. M. McConaughy ako Finn – stále zamilovaný do svojej bývalej ženy – K. Hudsonovej.

Magor v podnájme (2006)

Matt Dillon a Kate Hudson si užívajú medové týždne, keď pri ich dverách zrazu zazvoní Owen Wilson. Mali by ste to srdce nechať na ulici kamaráta, ktorý práve prišiel o prácu aj strechu nad hlavou a ktorý sľubuje, že je to len na pár dní? Hoci má tak trocha „iné“ predstavy o živote, budúcnosti a v podstate o všetkom… Život čerstvých manželov obráti hore nohami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výročie #Kate Hudson #Goldie Hawn

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...