Trénuje Chris Hemsworth svojho nástupcu na rolu Thora? Hlavné je, že to zostane v rodine

Austrálčan Chris Hemsworth (37) sa ako filmový hrdina Thor dočkal v Hollywoode obrovského úspechu.

19.04.2021 12:00
Chris Hemsworth Foto:
Chris Hemsworth ako Thor.
debata

Len pred pár týždňami herec Chris Hemsworth v rozhovore pre „The Telegraph“ opísal, aký náročný bol jeho uplynulý rok, čo sa trénovania týka. Nie je tajomstvom, že pre rolu Thora herec strávil v poslednom desaťročí mnoho hodín v posilňovni. „Táto úloha si vyžaduje istú estetiku,“ opísal Chris v rozhovore. Aktuálne vzniká film "Thor: Love and Thunder“, pre rolu Hemsworth tvrdo cvičil 12 mesiacov počas pandémie. "Som teraz najsvalnatejší, ako som kedy ako Thor bol,“ priznal. Dokonca, aj jeho kaskadér – dvojník, má vraj problém s ním udržať krok.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Teraz však herec zverejnil na svojom Instagrame video, v ktorom je zachytený pri tréningu jeho možný nástupca. Aspoň v tomto duchu vtipkovali pod videom jeho fanúšikovia. Jeden z jeho synov – dvojičiek Tristan alebo Sasha (7) – má totiž na sebe kostým hrdinu Thora a boxuje so slávnym otcom. Oduševnený chlapček sa naozaj snaží, aby jeho údery smerom k otcovi boli presné. Ktohovie… Herectvo majú v rodine Hemsworthovcov v krvi, tomuto povolaniu sa oddali všetci traja bratia – okrem Chrisa aj starší Luke či mladší Liam.

Bratia - zľava: Liam Hemsworth, Luke Hemsworth... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Liam Hemsworth, Luke Hemsworth a Chris Hemsworth Bratia - zľava: Liam Hemsworth, Luke Hemsworth a Chris Hemsworth.

Herec a jeho manželka, Elsa Pataky (44), športujú so svojimi tromi deťmi pravidelne, zábery paparazzi fotografov o tom jasne vypovedajú. Ale takéto fotografie z času na čas zverejňujú obaja na svojich Instagramoch. V roku 2015 sa rodina presťahovala z Los Angeles do hercovej rodnej Austrálie, žijú v rozľahlej rezidencii v Byron Bay.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chris Hemsworth #Thor

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...