Opäť spolu, niečo sa chystá? Scullyová prekvapila fanúšikov fotkou s Mulderom

Roky tvorili jednu z najpopulárnejších dvojíc na televíznej obrazovke. Hoci sa zvykne hovoriť, že mnohí filmoví a televízni kolegovia si po čase začnú liezť na nervy, prípad tohto dua to nebude.

20.04.2021 11:35
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gillian Anderson (@gilliana)

Herečka Gillian Anderson, ktorá niekoľko mesiacov nakrúca v Prahe, nedávno prekvapila fanúšikov na svojom Instagrame. Zverejnila totiž záber so svojím štvornohým miláčikom, ale tiež bývalým kolegom – americkým hercom Davidom Duchovnym. „Stella si práve našla nového kamaráta,“ napísala k fotografii, ktorá si vyslúžila nadšené reakcie herečkiných sledovateľov.

Dodnes si mnohí pamätajú britskú rodáčku, keď sa ako agentka Dana Scully objavovala v seriálovom hite Akty X po boku Duchovneho stvárňujúceho jej kolegu Foxa Muldera. Popularita série z 90-tych rokov bola taká veľká, že sa dvojica neskôr vrátila – nielen na televíznej obrazovke, ale tiež vo filmoch na plátnach kín. Či spoločný záber znamená opäť nový projekt spojený s Aktami X, však zatiaľ jasné nie je.

O Andersonovej sa v poslednom období písalo predovšetkým kvôli jej stvárneniu Margaret Thatcherovej v seriáli Koruna. Za túto úlohu si už vyslúžila niekoľko cien, vrátane Zlatého glóbusu pre najlepšiu herečku. Hoci aktuálna situácia spôsobila, že väčšinu ceremoniálov absolvovala 49-ročná herečka online, jej fanúšikovia dobre vedia, že ani jednu príležitosť nepodcenila.

Ešte priamo z Prahy sa prihovorila v rámci ceremoniálu Zlatý glóbus v kreácii Christian Dior Haute Couture. Počas galavečera Screen Actors Guild Awards vyzerala očarujúco v červenej róbe z dielne značky Dolce & Gabbana. Viac foto nájdete v odkazoch z Instagramu nižšie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gillian Anderson (@gilliana)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gillian Anderson (@gilliana)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #Gillian Anderson #David Duchovny #spojenie

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...