Za také šortky by sa nehanbil ani Habera! Ktorý sexidol v nich napína stehná?

Už päť sérií televízneho hitu stojí za jeho neutíchajúcou popularitou a obľúbenosťou u diváčok aj divákov. Hollywoodsky herec dobre vie, že sa musí udržiavať vo forme.

21.04.2021 00:00
debata
Herec Milo Ventimiglia odchádza z posilňovne... Foto: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
606634513 Herec Milo Ventimiglia odchádza z posilňovne Rise Nation v západnom Hollywoode v kratučkých šortkách.

Američan Milo Ventimiglia je dobre známy aj mnohým slovenským divákom ako jeden z ústrednách hrdinov melodramtického hitu This is us. Dnes 43-ročný rodák z Kalifornie zaujal už v minulosti, keď účinkoval v seriálovom projekte Hrdinovia. Bola to však práve melodramatická séria o rodine s trojicou súrodencov, ktorá sa odohráva v dvoch časových líniách, ktorá mu priniesla tú najvyššiu mieru popularity a obdivu.

Fešák s talianskymi koreňmi (predkovia pochádzali zo Sicílie) už viackrát predviedol okrem svojho hereckého umenia pred kamerami aj fyzické prednosti. Niet teda divu, že sa často objavuje v centre záujmu nielen ako herec, ale tiež ako príťažlivá celebrita či dokonca sexidol. Naposledy sa mu záujmu verejnosti (a paparazzov) dostalo aj po jeho početných návštevách posilňovne.

Herec Milo Ventimiglia na zábere zo seriálu...
Herec Milo Ventimiglia počas účasti v Splash...
+6Herec Milo Ventimiglia v zamatovom smokingu...

Znie to možno až komicky, ale fanúšikovia v Amerike venovali stovky reakcií a odkazov záberom Ventimigliu, ktorý odchádza z tréningu v kratučkých športových šortkách a predvádza svalnaté nohy „Milo Ventimiglia má na sebe kratučké šortky po tréningu svojich nôh. A my máme fotky,“ tak znie len jeden z titulov na amerických portáloch, ktorý láka na zábery 43-ročného herca. Mimochodom, pamätáte si ešte na Paľa Haberu a jeho odstrihnuté džínsové mikrominišortky? Ten by asi v dnešnej Amerike bodoval tiež. A nielen tam…

Každopádne, Ventimiglia si dobre uvedomuje, že jeho vizáž je dôležitou súčasťou jeho statusu hviezdy a celebrity. A záujmu verejnosti nahráva určite aj fakt, že sa veľa toho nevie o jeho súkromnom živote a herec je stále slobodným „starým mládencom“. Medzi jeho najznámejšie partnerky v minulosti patrili herečky Alexis Bledel (známa z hitu Gilmorove dievčatá) alebo Hayden Panettiere (hrali spolu v Hrdinoch). Naposledy sa špekulovalo o tom, že tvorí pár s herečkou Dianou Guerrero.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #This is Us #forma #šortky #sexidol #Milo Ventimiglia

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...