Tajomná, či skôr hrozivá? Zeta-Jones pred kamerami seriálového hitu, ide z nej strach

Catherine Zeta-Jones má už svoj debut pred kamerami seriálu Prodigal Son (Márnotratný syn) za sebou.

22.04.2021 00:00
debata

Aktuálne sa vysiela v USA druhá séria a je hitom, rovnako, ako bola tá prvá. Nové scény seriálu vznikajú v New Yorku a známa kráska z Walesu je ich súčasťou. Nakrúcala s hlavným seriálovým hrdinom, hercom Tomom Paynom.

Catherine Zeta-Jones nakrúca scény seriálu... Foto: Profimedia
Catherine Zeta-Jones Catherine Zeta-Jones nakrúca scény seriálu "Prodigal Son" v New Yorku.

Záhadná a štýlová kráska – tak sa objavila 51-ročná oscarová herečka pred 38-ročným Paynom. Vysoká čiernovláska mala na sebe olivovo zelený kabát a vysoké čižmy. Dlhé vlasy mala rozpustené a sčesané na cestičku jej padali na plecia. Tvár jej zdobil jemný úsmev, keď stála oproti svojmu hereckému kolegovi. „V prvých epizódach som nemala tak veľa scén, takže to bolo pre mňa ako herečku úžasné cvičenie, aby som vykreslila moju postavu,“ povedala pre magazín The Wrap. V traileri ju vidieť v bielom plášti a keďže dej seriálu sa točí okolo psychopatického vraha aj jeho prívržencov, môže byť jedným z nich práve Catherine Zeta-Jones, hoci nosí biely lekársky plášť. To však odhalia až ďalšie časti.

Na filmovom plátne sme ju naposledy videli v roku 2017 v snímke „Cocaine Godmother“, v ktorej si zahrala hlavnú postavu – stvárnila členku drogového kartelu, ktorá patrila k najbohatším a najmocnejším kriminálnikom svojej doby.

Herečka Catherine Zeta Jones v šatách Julien X Gabriela. Čítajte viac Catherine Zeta-Jones: Manžel je odo mňa o 25 rokov starší, to nie je tajomstvom! Ale...

Catherine Zeta-Jones, ktorá je manželkou Michaela Douglasa, sa okrem kariéry venuje najmä svojej rodine, keďže spolu s manželom vychovávajú dve deti – syna Dylana (20) a dcéry Carys, ktorá je od brata mladšia o tri roky. V roku 2003 získala herečka Oscara za rolu vo filme Chicago.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Catherine Zeta-Jones

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...