Angelina Jolie sa musela vzdať milovanej réžie. Dôvod? Prezradila ho sama

Ambície režírovať si naplnila už pri niekoľkých filmoch, ale momentálne sa musí Angelina Jolie viac sústreďovať na herectvo. Dôvod pomenovala sama v nedávnom rozhovore.

22.04.2021 09:00
debata
Herečka Angelina Jolie a jej dcéry Zahara... Foto: SITA/AP, Domenico Stinellis
Herečka Angelina Jolie a jej dcéry Zahara (vpravo) a Shiloh. Herečka Angelina Jolie a jej dcéry Zahara (vpravo) a Shiloh na archívnom zábere.

Ako uviedla držiteľka Oscara v rozhovore pre magazín Entertainment Weekly, dôvodom je „zmena mojej rodinnej situácie“. „Milujem režírovanie, ale pre zmenu mojej rodinnej situácie sa určite tejto práci nebudem môcť venovať niekoľko rokov,“ uviedla 45-ročná dáma, ktorá je režisérsky podpísaná pod filmami V krajine krvi a medu, Unbroken či naposledy First They Killed My Father.

„Pravda je taká, že som potrebovala byť viac doma pri deťoch. Takže som sa vlastne vrátila k hereckej práci, ktorá nezaberá toľko času ako režírovanie,“ komentovala Jolie, ktorá je matkou šiestich detí, troch biologických a troch adoptívnych.

Momentálne stále prebieha súdny spor o striedavú starostlivosť s jej exmanželom Bradom Pittom, pričom herečka údajne nechce, aby mal jej bývalý partner možnosť na rovnaký diel starostlivosti o ich šesť ratolestí.

Minulý mesiac údajne proti Pittovi svedčil najstarší syn Maddox, ktorého si kedysi herečka adoptovala v Kambodži. Práve Pittov konflikt s ním mal pred pár rokmi viesť k herečkinej žiadosti o rozvod. Herca dokonca vyšetrovali pre údajný fyzický útok (Maddoxovi mal v slovnej výmene dať facku), nič sa však nepreukázalo a vyšetrovanie bolo pozastavené.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #herectvo #Angelina Jolie #rozvod #réžia #dôvod #prestávka

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...