Smútok nechali doma! Kate, William a ich prvé vystúpenie na verejnosti po pohrebe

Pred štyrmi dňami sa kráľovská rodina rozlúčila vo Windsore so zosnulým princom Philipom.

22.04.2021 09:50
kate william Foto: ,
Princ William a vojvodkyňa Kate na návšteve leteckého výcvikového centra RAF Air Cadets v Londýne.
debata (5)

V stredu sa jeho vnuk, princ William, po boku manželky objavil na verejnosti. Obaja majú za sebou psychicky vyčerpávajúce obdobie. Nielen rozlúčka s princom Philipom, ale aj opätovné stretnutie s princom Harrym – všetky udalosti sa udiali práve počas uplynulého víkendu.

Princ William a vojvodkyňa  Kate na návšteve... Foto: SITA/AP, Ian Vogler
kate william Princ William a vojvodkyňa Kate na návšteve leteckého výcvikového centra RAF Air Cadets v Londýne.

Napriek tomu nedal na sebe kráľovský pár pred objektívmi nič badať. Naopak, aj v ťažkých časoch sa na ich tvárach objavil úsmev a nielen to! Obaja sa schuti zasmiali v spoločnosti mladých kadetov.

Britain Prince Philip Funeral Čítajte viac Vojvodkyňa Kate s perlami od kráľovnej! Túto nádheru nosila aj princezná Diana

Zavítali na návštevu výcvikového centra pre kadetov letectva vo východnom Londýne. Práve letectvu čestne velil zosnulý princ Philip dlhých 63 rokov. Dvojica si tak aj týmto spôsobom uctila jeho pamiatku, navyše, v deň 95. narodenín kráľovnej Alžbety II. V roku 2015 túto čestnú funkciu od princa Philipa prebrala práve vojvodkyňa Kate.

kráľovná alžbeta harry meghan Čítajte viac Harry, Harry! Kráľovná Alžbeta II. prežíva jubileum v kruhu rodiny, ale jej vnuk...

Kate, oblečená v čiernom kabáte s dvojradovým zapínaním značky Dolce & Gabbana, ktorý sme už na nej videli v roku 2017, prišla na základňu s čiernym rúškom na tvári. Jej oblečenie korešpondovalo so smútočným obdobím, ktoré trvá od smrti princa Philipa. Počas rozhovorov s vojakmi a vojačkami, v exteriéri, si však čierne rúško z tváre zložila. A tak objektívy zachytili aj úsmevy trojnásobnej mamy, kedy sa v spoločnosti kadetov cítila veľmi uvoľnene a príjemne. Kate sa opäť predviedla ako žena na správnom mieste. Bez problémov si napríklad vyskúšala letecký trenažér, kedy si na hlavu nasadila ochranné slúchadlá a pokúšala sa cvične pilotovať vrtuľník.

Princ William a vojvodkyňa  Kate na návšteve...
Princ William a vojvodkyňa  Kate na návšteve...
+3Princ William a vojvodkyňa  Kate na návšteve...

Aprílové narodeniny panovníčky neboli jediným jubileom v kráľovskej rodine. Tento mesiac čakajú britskú kráľovskú rodinu i ďalšie. Princ William a jeho manželka Catherine si 29. apríla pripomenú desať rokov od svadby, ich najmladší syn princ Louis oslávi v piatok 23. apríla tretie narodeniny.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #princ Philip

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...