Travolta si zaspomínal na princeznú Dianu: Tancovať s ňou bolo ako...

Ich fotografia v polovici osemdesiatych rokov obletela celý svet a ocitla sa na predných stranách denníkov. Herec John Travolta, ktorý si zatancoval so zosnulou princeznou Dianou počas jej oficiálnej návštevy USA, si zaspomínal na tento výnimočný moment.

23.04.2021 09:00
debata
zväčšiť John Travolta a princezná Diana na zábere z... Foto: SITA/AP
John Travolta a princezná Diana John Travolta a princezná Diana na zábere z roku 1985.

Ako dnes 67-ročný Travolta uviedol v rozhovore pre Esquire Mexico, bolo to pre neho celé ako „rozprávka“.

„Nemyslel som si, že by ma požiadali o to, aby som si s ňou zatancoval. Mal som obrovskú česť tak spraviť a pomyslel som si, že musí existovať dôvod, prečo sa toto deje a dám zo seba to najlepšie,“ komentoval Travolta, ktorý svoju slávu získal práve rolami v hudobno-tanečných filmoch ako Pomáda či Horúčka sobotňajšej noci.

Vojvodkyňa Kate na zábere z roku 2017. Oblečená...
Vojvodkyňa Kate so švédskym princom Danielom...
+2Usmiata vojvodkyňa Kate na návšteve Natural...

Na otázku redaktora, čo vlastne znamená, zatancovať najlepšie, ako sa dá, odvetil Travolta jednoznačne. „Dobre ju viesť pri tanci a postarať sa o to, aby sa pri tom zabávala,“ vysvetlil. Doplnil však tiež, že to bola tá jednoduchšia časť. „Vhodne ju pozdraviť podľa protokolu, cítiť sa sebaisto a požiadať ju o tanec bola tá komplikovanejšia úloha,“ uviedol hollywoodsky herec.

Pre magazín opísal detailný moment tohto večera. „Predstavte si to prostredie. Sme v Bielom dome, je polnoc. Celý parket vyzerá ako jeden sen. Prídem ku nej, dotknem sa jej ramena a pozvem ju do tanca. Ona sa otočí a venuje mi ten najmagickejší úsmev, iba s trošičkou smútku v ňom a prijme moje pozvanie. A odrazu sme tam, tancujeme spoločne akoby to celé bola rozprávka,“ uzavrel herec.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tanec #Biely dom #princezná Diana #John Travolta

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...