Vrátil sa Cooper ku krásnej Irine? Fanúšikovia šalejú, čo naznačuje nová fotka?

Hoci vyzerali ako hrdličky a z ich lásky sa im narodila dcéra, napokon sa dvojica Irina Shayk a Bradley Cooper rozišla. Najnovšie sa však objavujú dohady o tom, ako to vlastne je s ich vzťahom.

23.04.2021 00:00
debata
zväčšiť Herec Bradley Cooper, jeho bývalá partnerka... Foto: SITA/AP, Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia
604941170 Herec Bradley Cooper, jeho bývalá partnerka Irina Shayk a ich spoločná dcéra Lea Cooper na Bleecker Street v New Yorku. Záber vznikol 11. apríla 2021.

Ruská rodáčka, ktorá patrí medzi najžiadanejšie modelky súčasnosti, priliala sama olej do ohňa verejnej diskusie, keď len nedávno zverejnila nový záber na svojom Instagrame. Ten síce pôsobí ako módna fotografia, ale podobu bezchybne pózujúcej Iriny, uhrančivo pozerajúcej do objektívu, narúša rúčka štvorročnej dcérky Ley, ktorá slávnu mamu ťahá akoby preč zo záberu. To, čo však najviac zarezonovalo medzi fanúšikmi, je popis záberu.

„Môj sen pre Ricarda Tisciho a Burberry. Odfotené oteckom,“ napísala 33-ročná kráska. To okamžite vyvolalo polemiku o tom, či sa náhodou Bradley Cooper nevrátil ku svojej bývalej partnerke. „Irina, Lea a Bradley? Veď to je vlastne parádny rodinný obrázok,“ napísal napríklad jeden z fanúšikov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa irinashayk (@irinashayk)

Dvojica, samozrejme, mlčí, ako to vlastne s nimi je. K rozchodu došlo ešte v júni 2019 a odvtedy oboch slávnych partnerov spájali s novými objektami ich záujmu. V prípade Shaykovej to mal byť galerista Vito Schnabel, s ktorým sa jeden čas pomerne frekventovane objavovala v uliciach New Yorku. Ich stretávanie, aspoň na verejnosti, však postupne utíchlo.

V súvislosti s aktuálnymi udalosťami však omnoho viac zaujali momenty z posledných týždňov. Na nich je totiž ruská modelka zachytená práve v spoločnosti herca a režiséra Bradleyho Coopera a ich spoločnej dcérky Ley.

Možnosti sú len dve – buď bývalí partneri zostali dobrými kamarátmi a využívajú to aj pri starostlivosti o spoločného potomka… Alebo je to naozaj veľký celebritný vzťahový návrat. Čo si myslíte vy?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #irina Shayk #návrat #Bradley Cooper #dvojica #partneri

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...