Prečo princ Harry tak rýchlo utiekol z Británie? Tu sú tri možné dôvody, Meghan je jedným z nich

Na pohreb svojho starého otca, princa Philipa, sa princ Harry vrátil po 13-tich mesiacoch späť do Británie.

23.04.2021 00:00
Princ Harry a Meghan Markle Foto: ,
Princ Harry a jeho manželka Meghan na archívnej snímke.
debata

20. apríla však odletel z londýnskeho letiska Heathrow do Los Angeles, o čom informovala aj stránka dailymail.co.uk. Dátum jeho odletu bol prekvapivý najmä preto, že o deň nato, 21. apríla, sa kráľovná Alžbeta II. dožívala 95 rokov. Britské médiá tak prinášajú niekoľko možných dôvodov, pre ktoré sa Harry tak veľmi ponáhľal z Británie.

kráľovná alžbeta harry meghan Čítajte viac Harry, Harry! Kráľovná Alžbeta II. prežíva jubileum v kruhu rodiny, ale jej vnuk...

Túžba po manželke?
Princovi Harrymu údajne veľmi chýbala jeho tehotná manželka vojvodkyňa Meghan (39), píšu britské médiá, napríklad Daily Mail. Spojil sa s ňou každý deň, aby sa ubezpečil, že ona, ich syn Archie a nenarodená dcérka sa majú dobre. Aj keď ho mala manželka ubezpečovať, ako píše spomínaný denník, že by si nemal robiť starosti, Harry sa zjavne chcel čo najrýchlejšie vrátiť k svojej rodine v Kalifornii.

Napätá situácia s rodinou?
Jeho prijatie v Anglicku bola pre princa Harryho vraj mrazivé. Niektorí príbuzní mu podľa Daily Mail mali dať jasne najavo, ako ich sklamal jeho krok so škandalóznym rozhovorom s Oprah Winfreyovou. Chladnú tvár mu vraj ukázala grófka Sophie z Wessexu (manželka princa Edwarda) aj 70-ročná princezná Anne (sestra princa Charlesa). Rozhovory prebehli s princom Williamom a princom Charlesom, informoval kráľovský reportér Omid Scobie, ktorý má blízko k páru Harry a Meghan. Tie však nepriniesli žiaden posun a ľady medzi príbuznými sa topiť nezačali. Chladné správanie rodiny smerom k Harrymu mohli jeho odchod do USA ešte urýchliť.

Princ Harry Čítajte viac List naozaj nestačí! Harry sa pokúšal vyliečiť vzťah s Charlesom, ľady sa však neroztápajú

Nechala kráľovná princa Harryho odísť?
Kráľovná Alžbeta prejavovala smerom k svojmu vnukovi Harrymu vždy dostatok porozumenia. Ak sa Harry obával o svoju manželku, kráľovná mu určite dovolila predčasne opustiť Britániu, ešte pred jej narodeninami (21. apríla). Podľa reportéra Omida Scobieho sa kráľovná a Harry osobne rozprávali najmenej dvakrát, keď bol Harry v Anglicku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #princ Philip

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...