Hviezda Pohotovosti detailne o súkromí: Toho chlapa by som si vzala hneď zajtra

Diváci po celom svete, ale aj tí slovenskí ju zbožňovali ako jednu z hrdiniek obľúbeného seriálu Pohotovosť. Neskôr zabodovala v seriálovom hite Dobrá manželka. Herečka Julianna Margulies však prekvapila nedávnymi slovami o manželovi, ktoré mu venovala v novej knihe.

28.04.2021 11:00
debata
Herečka Julianna Margulies a jej manžel Keith... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Julianna Margulies a jej manžel Keith Lieberthal. Herečka Julianna Margulies a jej manžel Keith Lieberthal.

Ako sa píše v titule Sunshine Girl: An Unexpected Life, memoároch dnes 54-ročnej televíznej hviezdy, popularita Marguliesovej vôbec nič nehovorila jej súčasnému manželovi Keithovi Lieberthalovi. „On naozaj úprimne netušil, kto som,“ píše sa v knihe, z ktorej citoval portál People. „Teda mám na mysli, ak aj videl moje filmy, neuvedomil si to. Študoval právo,“ pokračovala Margulies.

Po šiestich mesiacoch randenia vraj pozvala Lieberthala na premiéru svojho filmu Hady v lietadle. „Pamätám si, ako sa na mňa pozerá ponad stôl po tom, čo videl ten film – rozumejte, bola zábava nakrútiť čosi také a so Samuelom L. Jacksonom by som točila hocičo, ale nebola to žiadna veľaká filmárčina – a on sa fakt dobre zabával,“ opísala vo svojej autobiografii herečka. V roku 2007 sa dvojica zosobášila.

Dnes 54-ročná Margulies, ktorá je od manžela staršia o šesť rokov, tvrdí, že okamžite vedela, že je ten pravý. „Na premiére sme sa tak výborne bavili a smiali sa tak, že sa nám z hlavy parilo. Na tej večeri po premiére som si povedala: 'Páni, keď dokázal presedieť tento film a stále ma vidí takú, aká som, vydala by som sa za neho hoci aj zajtra, keby ma požiadal o ruku,“ napísala Margulies v novej knihe.

Tá je naplánovaná na americký trh na začiatok mája, čitatelia sa jej dočkajú presne 4. mája. V tento rok sa však určite môžu fanúšikovia sympatickej brunetky tešiť aj na nový televízny projekt, respektíve to, že Margulies do jedného takého nastúpila. Reč je o druhej sérii seriálu The Morning Show z produkcie Apple TV, v ktorom excelovala Jennifer Aniston a Reese Witherspoon. Niekdajšia hviezda Pohotovosti doplní hviezdne ženské osadenstvo, podľa zdrojov z televízneho prostredia je momentálne už nakrútená väčšia časť druhej série.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #memoáre #manžel #Julianna Margulies

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...