Zomrela členka slávnej kapely The Kelly Family! Barby Kelly mala 45 rokov

Druhá najmladšia členka slávneho zoskupenia podľahla krátkej chorobe.

23.04.2021 08:18
debata

Fanúšikov slávnej kapely The Kelly Family zasiahla šokujúca správa. Jedna členka rodinného zoskupenia, Barby Kelly, zomrela vo veku 45 rokov. O jej úmrtí informovali členovia kapely na svojom Instagrame.

Kapela The Kelly Family na archívnej snímke. Foto: Profimedia
The Kelly Family Kapela The Kelly Family na archívnej snímke.

„Naša milovaná sestra Barby zomrela 15. apríla po krátkej chorobe,“ citovala nemecká tlačová agentúra (DPA) vyjadrenie členov zoskupenia, ktorí smrť Barby najskôr pár dní prežívali v súkromí.

Maite a Angelo Kellyovci informovali fanúšikov o úmrtí v rodine prostredníctvom vyhlásenia na Instagrame. Barby Kelly bola druhým najmladším členom kapely. „Naša milovaná sestra Barby pred pár dňami zomrela po krátkej chorobe. Sme hlboko zarmútení a žiadame vás o pochopenie, že v súčasnosti sa nebudeme k tomu vyjadrovať. Barby nám bude navždy nekonečne chýbať a vždy ju budeme nosiť vo svojich srdciach. Ďakujeme za vašu sústrasť a modlitby.“

Na skupinu, ktorú založili manželia Barbara Ann a Daniel Jerome Kellyovci, si dobre pamätá aj niekoľko generácií Slovákov. V polovici 90-tych rokov patrili ich hity k víťazom hitparád a popularita tejto rodinnej formácie, v ktorej sa za mikrofónom a hudobnými nástrojmi striedali takmer všetci členovia, bola obrovská. Kapela prerazila v roku 1994 albumom „Over the Hump“.

Úspech, ktorý súrodenecká skupina dosiahla v deväťdesiatych rokoch so skladbami ako Fell in love with an Alien, An Angel a NaNaNa, bol obrovský. V tom čase bola ich hudba ovplyvnená írskymi melódiami a skupina pobláznila davy fanúšičiek a fanúšikov aj na Slovensku. V roku 2008 kapela ohlásila definitívny rozpad a väčšina súrodencov sa vydala na sólovú dráhu. V roku 2018 sa niektorí členovia kapely opäť spojili a vyrazili na celoeurópske turné s názvom We Got Love – Live 2018.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #The Kelly Family

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...