Špekulácie o rozchode? Dajte pokoj, oscarový víťaz letel za láskou až do Záhrebu

Nie je to tak dávno, čo držiteľa Oscara, herca Ramiho Maleka zachytili na pláži paparazzovia v početnej dámskej spoločnosti. Sexy dámy, mnohé z nich modelky sprevádzali herca s egyptskými koreňmi a skupinku ďalších mužov.

26.04.2021 00:00
debata
Herecký pár Lucy Boynton a Rami Malek prišli na... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herecký pár Lucy Boynton a Rami Malek prišli na vyhlásenie cien spoločne. Herecký pár Lucy Boynton a Rami Malek prišli na vyhlásenie cien spoločne.

Po zverejnení týchto fotografií sa, samozrejme, okamžite objavili otázky, ako to vlastne je s Malekovým súkromím. Herec sa dlhý čas objavoval po boku kolegyne Lucy Boyntonovej, ktorá si s ním zahrala aj vo filme Bohemian Rapsody. Pri jeho nakrúcaní sa v podstate zoznámili. Dvojicu však nebolo vidieť spolu už celé mesiace.

Ako však píše americký portál JustJared.com, žiaden rozchod sa vraj nepotvrdil a vzťah hereckej dvojice je stále silný. Potvrdiť to majú aj nové zábery z chorvátskeho Záhrebu, kam Malek za svojou pôvabnou partnerkou cestoval priamo z Ameriky. Lucy Boynton nakrúca v Chorvátsku nový televízny seriál, projekt The Ipcress File, v ktorom si okrem nej zahrajú aj herci Tom Hollander a Joe Cole.

604941170 Čítajte viac Vrátil sa Cooper ku krásnej Irine? Fanúšikovia šalejú, čo naznačuje nová fotka?

Údajne práve pre pracovné povinnosti sa britská herečka neobjavila po Malekovom boku už niekoľko mesiacov, keďže ju pripútala práca v Európe. Malek má však podľa viacerých zdrojov stále „oči iba pre ňu“. „Ani na pláži v Miami sa nevenoval žiadnej žene viac ako by sa patrilo. Bol veľmi priateľský, dokonca sa odfotografoval s pár fanúšičkami, ale inak si držal odstup. Lucy je stále pre neho tá jediná,“ citoval portál E!News nemenovaný zdroj.

Držiteľ Oscara, ktorý sošku získal za stvárnenie Freddieho Mercuryho v spomenutom filme, by sa najbližšie na plátnach kín mal objaviť ako hlavný zloduch v najnovšej bondovke. Jej premiéra sa však už niekoľkokrát posúvala pre pandémiu koronavírusu a zatvorené kiná a tak vlastne fanúšikovia hereckého umenia 39-ročného Maleka čakajú už viac ako rok. Okrem toho syn egyptských prisťahovalcov pracuje na najnovšom projekte amerického režiséra Davida O. Russella, ktorý však zatiaľ nemá oficiálny názov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #Chorvátsko #paparazzi #Rami Malek #Lucy Boynton

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...