V paláci nie je také dusno! Meghan a Harry v Británii až tak veľmi nechýbajú

Odkedy sa vojvodkyňa Meghan a princ Harry presťahovali do USA, život v kráľovskom paláci je oveľa pokojnejší.

26.04.2021 00:00
12 odhalení z dokumentu Harry & Meghan Foto: ,
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu na zábere zo špeciálneho rozhovoru s moderátorkou Oprah Winfreyovou.
debata

V tomto zmysle informuje britský denník „The Mirror“. Atmosféra je pokojnejšia a najviac z tohto uvoľnenia ťaží princ Charles.

Princ Harry Čítajte viac List naozaj nestačí! Harry sa pokúšal vyliečiť vzťah s Charlesom, ľady sa však neroztápajú

Napriek tomu, že po odchode Harryho a Meghan ostatným členom kráľovskej rodiny pribudli povinnosti navyše, pracujú a stretávajú sa v príjemnejšej atmosfére. Podľa zdroja vytvárali vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu okolo všetkého priveľké dusno, čo nebolo ostatným po vôli. Týkalo sa to aj ich verejných vystúpení.

„Jedným z najväčších problémov Harryho a Meghan bolo, že odmietali pochopiť, ako niektoré veci fungujú, ako sa v rámci kráľovskej rodiny delia pracovné povinnosti,“ cituje „The Mirror“ svoj zdroj.

kate william Čítajte viac Smútok nechali doma! Kate, William a ich prvé vystúpenie na verejnosti po pohrebe

Harry a Meghan našli svoj nový domov mimo Británie, práve tam sa syn princa Charlesa ponáhľal aj po pohrebe svojho starého otca. A hoci sa v denníku „The Mirror“ objavila aj správa o Harryho pokuse napraviť naštrbené vzťahy s rodinou, kedy údajne napísal osobný list svojmu otcovi, princovi Charlesovi, nepochodil. Princ Charles je podľa denníka stále "veľmi zranený“ rozhodnutím Harryho a Meghan poskytnúť rozhovor Oprah Winfreyovej (v marci). Vzťahy v rodine tak stále nie sú ideálne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #princ Philip

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...