Selena, Vanessa, Ashley: Kuriatka Hollywoodu v bikinách ohúrili pláž

Nakrúcaniu tínedžerskej komédie Spring Breakers sa v týchto dňoch venujú herečky Vanessa Hudgens, Ashley Benson a Selena Gomez. Radosť z ich práce nemá len štáb, ale aj mnoho bežných Američanov.

30.03.2012 02:26
debata
Herečky Ashley Benson (vľavo) a Vanessa Hudgens...
Ashley Benson (vľavo) a Vanessa Hudgens Herečky Ashley Benson (vľavo) a Vanessa Hudgens kráčajú po pláži počas prestávky pri nakrúcaní filmu Spring Breakers.

Dievčatá, ktoré sa stali idolmi vďaka detským kanálom a rolách v hitoch pre školákov, totiž veľkú časť nakrúcania trávia na pláži a v bikinách. A pohľady na ne rozhodne stoja za to. Dievčatá sa predvádzajú len v sporých bikinách a zabávajú sa aj počas prestávok v nakrúcaní.

Na internete sa pritom len pred pár dňami objavili aj nové zábery herca Jamesa Franca, ktorý tiež patrí do hereckého obsadenia Spring Breakers. S úpravou a´la ex-manžel Britney Spears Kevin Federline stvárňuje excentrického drogového dílera a svoju komickú rolu si vraj skvelo užil.

Speváčka a herečka Selena Gomez v bikinách pri...
Selena Gomez Speváčka a herečka Selena Gomez v bikinách pri nakrúcaní jednej z plážových scén filmu Spring Breakers.

Tvorcovia sľubujú, že filmová novinka nebude žiadnou nasladlou komédiou. Obsahuje vulgárne slová, popíjanie alkoholu aj zopár šteklivých scén. Hlavné hrdinky čelia väzeniu kvôli vylúpeniu reštaurácie, pretože si týmto nelegálnym spôsobom chceli zadovážiť peniaze na jarné prázdniny.

Napokon sa ocitnú v rukách dílera, ktorý žiada od nich špinavú prácu a musia vymyslieť, ako naložia s týmto údelom a zároveň zachránia aspoň časť svojich prázdnin.

Speváčka a herečka Selena Gomez v bikinách pri...
Herečky Ashley Benson (vľavo) a Vanessa Hudgens...
debata chyba

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...