Manžel oscarovej krásky zažil trapas na Harryho svadbe! Teraz si už dal pozor...

V nedeľu večer sprevádzal svoju očarujúcu manželku Carey Mulliganovú, ktorá bola nominovaná na Oscara. Spevák a hudobník Marcus Mumford si však na jednu vec musel dávať výnimočný pozor.

27.04.2021 00:00
debata
zväčšiť Nominovaná herečka Carey Mulligan a jej manžel... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
93rd Academy Awards - Arrivals Nominovaná herečka Carey Mulligan a jej manžel Marcus Mumford z formácie Mumford & Sons.

A síce, aby sa mu nestalo to, čo pred pár rokmi priamo na svadbe princa Harryho a herečky Meghan Markleovej, kam boli s manželkou pozvaní. Líder formácie Mumford & Sons bol jedným z hostí, ktorého v tom čase kamery zachytili priamo počas obradu ako naširoko otvára ústa a… zíva!

„Bolo to dosť strápňujúce,“ priznal sa ešte v rovnakom roku Mumford časopisu Rolling Stone, ktorý mu celý incident pripomenul. „Dostal som viac správ ako po koncerte na Glastonbury. Bolo to dlhé ráno a ja som bol presvedčený, že tam nebude veľa kamier kvôli všetkým tým sk..ne slávnym ľuďom okolo. Povedal som mojej žene v jednom momente, aby mi dala pusu a ona mi hovor, že v žiadnom prípade, všade sú kamery. A potom, samozrejme, ma prichytili, ako zívam. Ale inak to bola parádna svadba,“ uviedol ešte v roku 2018 hudobník a spevák.

Spevák Marcus Mumford a jeho manželka Carey... Foto: SITA/AP, Ian West
Spevák Marcus Mumford a jeho manželka Carey Mulligan. Spevák Marcus Mumford a jeho manželka Carey Mulligan na svadbe princa Harryho a Meghan Markleovej v roku 2018.

V nedeľu večer sa postavil ako podpora a garde po boku svojej o štyri roky staršej manželky Carey Mulliganovej, pričom médiá poznamenali, že tak na červenom koberci urobil vôbec prvýkrát. Nominovaná bola v hlavnej ženskej hereckej kategórii za výkon vo filme Nádejná mladá žena. Hoci nomináciu na víťazstvo nepremenila, na červenom koberci bola naozaj očarujúca.

Zlatá kreácia z dielne Valentino Haute Couture z nej spravila jednu z najlepšie oblečených žien večera. A z manželskej dvojice zase jeden z najštýlovejších párov. Ďalšie, rovnako ako módu z oscarovej noci, si môžete pozrieť v galériách nižšie.

Herečka Vanessa Kirby sa objavila na oscarovom...
Colman Domingo si obliekok na seba pomerne...
+50Noninovaná režisérka Emerald Fennell v šatách z...
Sacha Baron Cohen a jeho manželka Isla Fisher...
Carey Mulligan a jej manžel, Marcus Mumford...
+6Sophie Newton a  James Newton Howard pózujú...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Oscar #Carey Mulligan #pozor #Marcus Mumford

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...