Pandémia? Speváčka Adele na žúre plnom ľudí! V ruke koktejl, tanečky do rána

Napriek tomu, že oficiálne večierky po oscarovej noci počas uplynulej nedele boli zrušené, rozhodne sa nedá povedať, že po skončení oscarového ceremoniálu by to v Los Angeles nežilo. A párty sa nezaobišla bez hviezd.

27.04.2021 10:38
debata

Medzi tými, ktorí si zjavne túžili užiť poriadny žúr a oscarovú noc ako sa patrí, bola aj britská speváčka Adele. Prezradila ju nahrávka videa a aj fotografie herečky Amber Chardae Robinsonovej, ktorá sa vraj so speváčkou dlhší čas priatelí.

hrdinovia Dávame do pozornosti Vyplňte formulár a získajte komiks Hrdinovia klímy do vašej školy úplne zadarmo!

Amber si zahrala vo filme Judáš a čierny Mesiáš, ktorej hrdina Daniel Kaluya triumfoval na Oscaroch v hereckej kategórii. Párty sa konala práve na jeho počesť a počesť úspechu filmu. Tridsaťdvaročná Adele bola jednou z desiatok hostí v maličkej miestnosti plnej ľudí, ktorí popíjali, tancovali a užívali si neviazanú atmosféru večierka.

Video, ktoré zachytáva niekoľkonásobnú držiteľku cien Grammy, zverejnil profil luxusnej kateringovej spoločnosti Curly Bartender, ktorá sa starala o miešané nápoje. Na ich profile sa tiež objavila informácia o tom, že Adele si „pochutnávala na našich koktejloch Moscow Mule (vodka so zázvorovým tonikom) a ľudia tancovali až do rána“. Podľa informácií zo sociálnej siete pritom išlo už o neoficiálnu párty po tej po-oscarovej, teda takzvanú „after-after párty“.

zväčšiť Daniel Kaluuya získal sošku Oscara za výkon vo... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
APTOPIX 93rd Academy Awards - Press Room Daniel Kaluuya získal sošku Oscara za výkon vo filme Judáš a čierny Mesiáš.

O tom, či je speváčka spokojná s faktom, že jej účasť na žúre takto verejne odtajnili na Instagrame, sa môžeme len domnievať. Spoločnosť Curly Bartender však to isté urobila len pár hodín predtým, práve počas oficiálnej after-párty k úspechu filmu Judáš a čierny Mesiáš. Na tej sa pre zmenu za barom objavil kanadský raper Drake.

Napriek tomu, že organizátori tohtoročného odovzdávania Oscarov uviedli, že hostia nie sú povinní mať ochranné rúška, niektoré hviezdy (Zendaya) s nimi absolvovali celý ceremoniál a zložili si ich len pri pózovaní fotografom. Iné však zjavne už majú obmedzení plné zuby a túžili si pripomenúť atmosféru spred roka, keď Los Angeles počas oscarovej noci žilo desiatkami divokých večierkov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Adele #Oscar #večierok #žúr #pandémia

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...