Najlepšia vec v pandémii? Spraviť si dieťa! Hviezdy Hry o tróny sa toho držala

Poriadne prekvapenie si pre mnohých fanúšikov pripravila herečka Natalie Dormer, ktorú televízni diváci dobre poznajú z hitu Hra o tróny či seriálu Penny Dreadful. Britka sa stala mamou.

30.04.2021 10:00
shutterstock 238814221 Foto:
Herečka Natalie Dormer na archívnom zábere.
debata

Tridsaťdeväťročná herečka o svojom tehotenstve a materstve, ktoré prebehlo bez pozornosti médií, hovorila v podcaste na internetovej stránke ETOnline.com. „Je to tá najlepšia vec, ktorú môžete počas pandémie urobiť. Otehotnieť, porodiť dieťa,“ vyhlásila s humorom.

Dcéra, ktorá sa jej narodila, má momentálne už tri mesiace a podľa herečkiných slov je absolútnou radosťou v živote jej aj jej partnera Davida Oakesa. „Už sa nikdy viac nebudem sťažovať na obdobie nakrúcania, pretože spánková deprivácia vyzerá úplne inak. Až teraz to viem,“ komentovala tiež s humorom.

Spánok bol vraj pre ňu vždy veľmi dôležitý a jeho nedostatok ako čerstvá matka vníma ako jediné negatívum. „Ale inak som plná lásky. Je to naše šťastie. Som absolútne do nej,“ pokračovala herečka.

Blondínka, ktorá sa čoskoro objaví v druhej sérii projektu Penny Dreadful, tiež podotkla, že jej dieťa bude možno o dvadsať-tridsať rokov sedieť a žartovať na margo svojho narodenia. „Možno bude jedného dňa sedieť v bare a hovoriť o tom, že ‚áno, ja som dieťa covidu‘.“

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #materstvo #Natalie Dormer

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...