Ako školáčka, ale poriadne drzá (drsná)! Irina Shayk opäť púta pohľady v uliciach

V uliciach New Yorku sa už predviedla v jemných saténových šatách, koženom trenčkote alebo kombinéze. A najnovšie. Ruská topmodelka Irina Shayk opäť prekvapuje.

29.04.2021 10:04
debata
Modelka Irina Shayk na prechádzke vo West... Foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia
608381406 Modelka Irina Shayk na prechádzke vo West Village v New Yorku zaujala novým modelom.

Kráska, ktorá len nedávno vyvolala špekulácie o tom, či sa nevracia k expartnerovi Bradleymu Cooperovi – otcovi jej dcéry Ley, si vyrazila do newyorských ulíc v netradičnom kostýme. Išlo o spojenie károvanej skladanej minisukne a kabátika s rovnakým vzorom.

Tartanový komplet doplnila vysokými šnurovacími čizmami ku kolenám, čo celému stylingu dodalo akýsi rebelský rozmer. Mnohých nadšencov módy však zaujal aj fakt, že tento look nápadne pripomínal inšpiráciu jedným z kultových tínedžerských filmov.

Reč je o filme Bezmocná z roku 1995, v ktorom si hlavnú rolu zahrala herečka Alicia Silverstone. Scéna, v ktorej sa pred kamerou objavuje v károvanej školskej uniforme, sa vynorila v pamäti mnohých, ktorí majú v hlave kultové módne momenty. Zdá sa, že ruská kráska Irina možno tiež patrí k fanúšikom tohto filmu.

Shayk sa iba nedávno objavila na Instagrame v kúskoch z najnovšej kolekcie britskej značky Burberry, pre ktorú pracuje ako jedna z ambasádoriek a kľúčových tvárí. V kariére sa tejto 33-ročnej brunetka darí mimoriadne aj v časoch, keď módny a modelingový biznis stále trpí dopadmi pandémie.

Okrem spolupráce s Burberry sa Irina Shayk už tradične spojila aj s talianskym módnom domom Versace, ale je tiež jednou z tvárí ateliéru Oscar de la Renta. Ten si ju dokonca vybral za tvár svojho najnovšieho parfumu.

604941170 Čítajte viac Vrátil sa Cooper ku krásnej Irine? Fanúšikovia šalejú, čo naznačuje nová fotka?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #irina Shayk #New York #paparazzi #káro #tartan

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...