Cudzoložná žena je najnechutnejšia vec, kričí Cooper, ktorý mal byť neverný manželke

Už niekoľko dní je vonku filmový trailer k novinke The Pursuit of love, ktorá má mimoriadne hviezdne a lákavé obsadenie. A nielen to.

30.04.2021 00:00
west Foto:
Herec Dominic West na zábere z roku 2017.
debata

S filmom sa spája totiž aj nedávny škandál, keď paparazzovia pristihli ženatého herca Dominica Westa s kolegyňou Lily Jamesovou. Predstaviteľka Popolušky sa objavuje v novinke v hlavnej úlohe a z traileru je jasné, že zamotá hlavu naozaj mnohým mužom v rámci príbehu. Čaro 32-ročnej rodáčky z mesta Esher však prekročilo zjavne aj hranice filmu.

Pred pár mesiacmi totiž paparazzovia zachytili Jamesovú v spoločnosti o bezmála dvadsať rokov staršieho Coopera na romantickom obede a pri veľmi nežných partnerských gestách. Čo však bolo trošku prekážkou „romantickej lásky z pľacu“ je fakt, že herec je ženatý a dokonca tvrdil, že šťastne. Len pár dní po zverejnení záberov sa objavil po boku manželky a verejne jej deklaroval svoju oddanosť a podporu.

Podľa správ britského bulváru sa však dôvera medzi manželmi naštrbila. West sa údajne zaviazal svojej polovičke Catherine, s ktorou je ženatý, že s kolegyňou Lily Jamesovou už nebude nakrúcať žiaden film. Ako vtipná zhoda náhod v tomto prípade vyznieva fakt, že tvorcovia v traileri použili scénu, kde Westovu postava zúrivo kričí do kamery: „Cudzoložná žena je tá najnechutnejšia vec, ktorá existuje.“

pjimage Čítajte viac Škandál s neverou?! Ženatý herec pristihnutý pri nežnostiach s mladšou kolegyňou

Reakcie divákov a fanúšikov pod zverejneným videom na YouTube, samozrejme, nenechali na seba dlho čakať. Každopádne však snímka púta pozornosť aj obsahom a nielen celebritným škandálom. Vo filme v produkcii BBC One, ktorý vznikol na základe knihy od Nancy Mitfordovej, sa okrem spomenutých hercov objaví aj Andrew Scott či Emily Beecham.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #film #trailer #Lily James #Dominic West

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...