Pořízkovú po Oscaroch šokovali titulky v novinách! Naozaj musíte riešiť náš vek?

Boli jedným z najzamilovanejších párov na oscarovom červenom koberci v nedeľu večer. Keďže išlo o vôbec prvé oficiálne podujatie, ktoré ako pár absolvovali, aj jedným z najdiskutovanejších.

29.04.2021 13:28
debata
Režisér a scenárista Aaron Sorkin a česká... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
93rd Academy Awards - Arrivals Režisér a scenárista Aaron Sorkin a česká modelka Pavlína Pořízková.

Americká modelka českého pôvodu Pavlína Pořízková a scenárista a režisér Aaron Sorkin však možno ani netušili, čo bude mať ich zamilovaný „debut“ na svedomí. Po oscarovej noci mnohé médiá poukázali na partnerskú premiéru, no zároveň pridali titulky v zmysle, že na pár ukázal „na ich vek patričnú“ lásku.

Môže to síce na prvý pohľad znieť nevinne, no faktom je, že upozorňovať na podobný vek partnerov ako na niečo výnimočné, je v tomto prípade pomerne dvojsečná záležitosť. „Má toto byť potľapkanie po pleci za to, že sa mi podarilo odchytiť si muža, ktorý je od mňa o štyri roky starší, alebo potlesk pre neho, že pripustil, že chodí s o štyri roky mladšou ženou,“ napísala dotknutá Pořízková na svojom Instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paulina Porizkova (@paulinaporizkov)

„Toto v žiadnom prípade nebolo moje prvé rande; iba moje prvé verejné rande a následky sú pre mňa ohromujúce. Iste, v súkromí sa mi podarilo stretnúť sa s mužmi, ktorí si blahoželali k tomu, že ma napriek môjmu veku považovali za atraktívnu – zatiaľ čo boli o päť až desať rokov starší ako ja. Ale toto prekvapenie médií o tom, že môj partner randí práve so mnou… je trochu skľučujúce. Hovorme o ageizme,“ pokračovala Pořízková.

Päťdesiatšesťročná modelka sa zaradila medzi známe ženy, ktoré veľmi často otvárajú tému veku a jeho vnímania verejnosťou a médiami. Za svoje otvorené postoje a názory si získala uznanie mnohých slávnych kolegov a kolegýň. Aj pod zábermi zo sociálnej siete sa objavili príspevky od topmodelky Heleny Christensenovej či herečky Sarah McPaulsonovej.

93rd Academy Awards - Arrivals Čítajte viac Móda 93. Oscarov: Úchvatná Mulligan, odhalená Zendaya aj zamilovaná Berry s Pořízkovou

Pořízková len nedávno pózovala takmer nahá pre česko slovenskú verziu magazínu Vogue a je zábery vyvolali nadšenie aj masívnu odozvu na sociálnych sieťach. O nedeľňajšom večere vyhlásenia cien Americkej filmovej akadémie po boku Aarona Sorkina tiež napísala, že išlo o výnimočný ceremoniál.

„Intimita toho celého bola roztomilá, ale zároveň tam bolo úplne mrazivo pre všetku klimatizáciu a ventiláciu. Ale aspoň mi to dovolilo pritúliť sa bližšie k môjmu rande. Naozaj ma hrial celú noc. Šaty, čo som si vzala, bol 15 rokov starý model od Dolce & Gabbana. Jediná večerná róba, ktorú doma mám. Ale zdalo sa mi, že v nich trošku vyzerám ako ženský Oscar. Takže v prípade, ak by Aaron žiadneho nevyhral, stále si mohol vziať jedného domov,“ okomentovala svoj oscarový zážitok Pořízková.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #médiá #Oscar #Pavlína Pořízková #Aaron Sorkin

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...