Tušili ste...? Schindlerová učí právo na univerzite. Má na to aj krycie meno!

Ešte dodnes vnímajú mnohí Martinu Schindlerovú ako speváčku a niekdajšiu účastníčku prvého ročníka televíznej šou Superstar. Tušili ste, že má pod palcom niekoľko budúcich právnikov?

30.04.2021 00:00
debata (10)
Prišla aj speváčka Martina Schindlerová. Foto: KATARINA HARSANYOVA
Prišla aj speváčka Martina Schindlerová. Prišla aj speváčka Martina Schindlerová.

Áno, Schindlerová totiž vyučuje na najznámejšej slovenskej univerzite. „Vyučujem na Univerzite Komenského v rámci interného doktorandského štúdia,“ prezradila v relácii Showbiz televízie TA3. „Mám svoju seminárnu skupinu na občianske právo procesné. A okrem toho vykonávam dozor pri skúškach – je to pre mňa nová skúsenosť, ale veľmi príjemná, pretože to študentské prostredie je mi blízke doteraz,“ pokračovala Schindlerová.

„Som na opačnej strane triedy, za katedrou, čo je tiež pre mňa nové, ale na tých seminárkach máme veľmi príjemnú atmosféru a našla som sa v tom. Pedagogická povinnosť je pre mňa najprijateľnejšia,“ komentovala s úsmevom Schidlerová, ktorá sa tiež nevyhla v posledných mesiacoch výučbe online. Prezradila, že má niekoľko trikov, ako študentov udržať v pozornosti. Spev to však nie je.

Video

Viac videí zo šoubiznisovej relácie TA3 nájdete tu.

„Nespievam im a ani nie som nijako konfrontovaná s tým, či som speváčka. Mám úplne iné meno, hovorím tomu, že krycie, lebo na škole mám priezvisko po manželovi a spievam pod svojím pôvodným menom,“ vysvetlila 32-ročná rodáčka z Bratislavy.

Na hudbu, samozrejme, nezanevrela. Len nedávno vznikol aj nový singel v rýchlom tanečnom rytme. A dostal príznačný názov Tanec. Podľa Schindlerovej je o vzťahoch, pretože každý vzťah je ako tanec a len čas ukáže, či v ňom vydržíme celý život. Viac si pozrite vo videu z relácie Showbiz.

Martina Schindlerová bola aj hosťom TV Varecha, jej recept a jeho prípravu si môžete pozrieť nižšie.

Video
Úžasne rýchly a jednoduchý recept na vynikajúci koláč od speváčky Martiny Schindlerovej.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #študenti #spev #právo #výučba #Martina Schindlerová #online vyučovanie

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...