Šok z novej tváre? Zaca Efrona podozrievajú z plastiky, toto hovorí chirurg

Šok a mnohé otázky vyvolali nové zábery amerického herca Zaca Efrona. Na videu, ktoré zverejnili pred pár dňami v rámci Svetového dňa zeme, totiž podľa mnohých vôbec nepripomínal seba samého. Objavili sa tvrdenia o plastických operáciách.

03.05.2021 00:00
debata

Vo videu pod názvom Earth Day! Musical, ktoré sa objavilo na Facebooku, Efron prekvapil aj dlhoročných fanúšikov výraznejšou sánkou a akoby plnšou tvárou. Internet okamžite zaplavili komentáre o tom, či sa herec vrhol na botox alebo sú za jeho vzhľadom výplne. Aktuálne sa však na obranu niekdajšej hviezdy hitu High School Musical postavil plastický chirurg Anthony Youn.

„Každý hovorí o Zacovi Efronovi a o tom, ako čudne vyzerá. Podstúpil plastickú operáciu, aby mu upravili čeľusť? Botox? Výplne? Nemyslím si,“ uviedol Youn v krátkom videu, ktoré sa objavilo na jeho profile na Instagrame.

„Osobne si myslím, že má za sebou dentálny chirurgický zákrok, nie plastický zákrok. To je dôvod, prečo je taký opuchnutý v oblasti sánky. Keď vám vyberali zub múdrosti, nevyzerali ste takto aj vy,“ pokračoval lekár.

Samotný Efron dohady nekomentoval, no na jeho obranu sa postavili aj niektorí skalní fanúšikovia. Tí pripomenuli, že v roku 2013 si herec a ekologický aktivista zlomil sánku a musel podstúpiť náročnú operáciu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #imidž #zmena #Zac Efron #video #plastická operácia

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...