Rozboril požiadal Ťapákovú o ruku. Ale bol to len prvoaprílový žart!

Moderátor Vilo Rozboril, známy najmä z televízneho projektu Modré z neba, si vystrelil zo svojich fanúšikov. Ohlásil svadbu na prvého apríla.

01.04.2012 18:23 , aktualizované: 02.04.2012 06:39
Vilo Rozboril a Zuzana Ťapáková Foto:
Riaditeľka TV Markíza Zuzana Ťapáková s partnerom Vilom Rozborilom.
debata (16)

Rozboril oznámil osobne na oficiálnej fanúšikovskej stránke Modrého z neba na Facebooku rozhodnutie, že požiadal o ruku svoju partnerku Zuzanu Ťapakovú. „Priatelia, neviem, či je toto vhodné miesto, ale vari to napriek tomu, že ide o súkromnú vec, príjmete,“ napísal svojim fanúšikom známy moderátor.

„Pred pol hodinou som tú, ktorá to so mnou ťahá už šiesty rok, požiadal o ruku. Odpoveď znela: ÁNO. Svadbu plánujeme na druhú polovicu mája. Tak ja len dúfam, že Zuzana to "ÁNO“ neoľutuje. Ja svoje rozhodnutie určite nie," fabuloval Rozboril.

Následne jeho odkaz zaplavili komentáre a gratulácie fanúšikov z Facebooku. Objavili sa však okamžite aj dohady a komentáre, či náhodou nejde o prvoaprílový žartík. K tomu sa Rozboril niekoľko hodín nevyjadroval, ale napokon sa na stránke Modrého z neba objavilo vysvetlenie.

„Ľudiaaaaaaaa­aaaaaa, prebohaaaaaaa­aaaaaa, stooooooooooo­oop!!!!!!!! 1.apríl! Od rána sa so Zuzanou doberáme na tému 1.apríl,“ napísal Rozboril. „Z nakrúcania som jej napísal sms – Vezmeš si ma? Ona mi poslala 6 smajlíkov a "NIE-:). Skús to v iný dátum a na kolenách,“ pokračoval moderátor.

Následne však sľúbil, že tento rok ešte dôjde k reálnemu požiadaniu o ruku. „Ľudia, žartík v tento deň, ale tento rok to v iný dátum a na tých kolenách určite urobím. Veselý prvoaprílový večer,“ rozlúčil sa Rozboril v rámci svojho žartu na Deň bláznov. Ale ruku na srdce, ktorá žena by bola spokojná s týmto spôsobom aprílového vtipkovania?

S Ťapákovou tvorí populárny slovenský moderátor pár už dlhší čas, na verejnosti sa však ukazujú sporadicky. Naposledy si pred zrakmi objektívov spoločne užili Ples v opere.

Moderátor Vilo Rozboril s priateľkou Zuzanou...
Zuzana Ťapáková a Vilo Rozboril prišli spoločne.
+2Partneri Zuzana Ťapáková a Vilo Rozboril prišli...
16 debata chyba

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...