Polícia zatkla päť ľudí pre krádež psov Lady Gaga. Prekvapenie, je medzi nimi aj...

Polícia v Los Angeles zatkla päť ľudí v súvislosti s februárovým lúpežným prepadnutím, pri ktorom páchatelia ukradli dva psy americkej popovej speváčky Lady Gaga a postrelili muža, ktorý ich venčil.

30.04.2021 08:20
Lady Gaga Dogs Stolen Arrests Foto: ,
Speváčka Lady Gaga na archívnom zábere.
debata (1)

Medzi zatknutými je aj žena, ktorá francúzske buldočky dva dni po incidente priviedla na policajnú stanicu, píše agentúra AP.

Detektívi sa domnievajú, že zlodeji netušili, že psy patria hudobnej hviezde, uviedla vo vyhlásení losangeleská polícia. „Dôkazy však nasvedčujú tomu, že podozriví poznali vysokú hodnotu tohto psieho plemena,“ zdôvodnili motív páchateľov policajti.

Ryan Fischer, ktorý pre Lady Gaga psov venčil, bol 24. februára postrelený do hrudníka pri potýčke s dvojicou mužov, ktorí vyskočili z bieleho sedanu a potom ušli aj s dvoma buldočkami menom Koji a Gustav.

Psy priviedla na políciu žena po tom, čo speváčka nálezcovi ponúkla 500 000 dolárov. Polícia sa najprv domnievala, že 50-ročná nálezkyňa nie je do krádeže a útoku nijako zapletená. Okrem nej polícia zadržala troch mužov vo veku 18, 19 a 27 rokov a 40-ročného otca jedného z nich.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #speváčka #pes #venčenie

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...