Smútok v rodine Michaela Douglasa! Vo veku 102 rokov zomrela vdova po legendárnom Spartakovi

Vdova po hercovi Kirkovi Douglasovi, Anne Buydens Douglas, zomrela vo veku 102 rokov.

30.04.2021 14:16
Anne Buydens Douglas Foto:
Kirk Douglas a Anne Buydens Douglas v roku 2010.
debata (2)

Nevlastná matka Michaela Douglasa zomrela 29. apríla v jej dome v Beverly Hills. Len pred pár dňami, 23. apríla, oslávila narodeniny. Blahoželanie Anne Douglasovej sa objavilo aj na Instagrame herca Michaela Douglasa spolu s rodinnou fotografiou.

Kirk Douglas Čítajte viac Zomrel americký herec Kirk Douglas, filmový Spartakus

Jej manžel, hviezda snímky „Spartakus“ a hollywoodska legenda Kirk Douglas, zomrel 5. februára 2020 vo veku 103 rokov. Pár bol zosobášený viac ako 65 rokov a mal dvoch synov, 65-ročného Petea a Erica, ktorý zomrel v roku 2004 vo veku 46 rokov. Kirk Douglas bol otcom Michaela Douglasa (76) a Joela Douglasa (74), ktorých mal so svojou prvou manželkou Dianou Douglasovou, ktorá už takisto zomrela.

Anne Douglas bola nemecko-americká príležitostná herečka a veľká filantropka. V oficiálnom vyhlásení, ktoré cituje stránka E! News, sa Michael Douglas na jej adresu vyjadruje: „Anne bola viac ako nevlastná matka a nikdy nebola zlá. V každom z nás prebúdzala dobro, najmä v našom otcovi. Otec by nikdy nemal takú kariéru, akú mal, bez jej podpory. Catherine, ja a deti sme ju zbožňovali, navždy bude v našich srdciach.“

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Michael Douglas #Anne Douglas

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....