Už je z nej mama! Slávna speváčka však pohlavie bábätka tají

Britská popová speváčka Ellie Goulding (34) sa stala matkou. Speváčkin manžel, obchodník s umením Casper Jopling (29), oznámil svetu novinku prostredníctvom príbehu na Instagrame.

03.05.2021 09:07
Ellie Goulding Foto:
Britská hviezda Ellie Goulding.
debata

„Mama a dieťa sú šťastné a zdravé,“ píše čerstvý otec vo svojom príbehu na Instagrame. "V tejto čarovnej a osobnej chvíli sme boli veľmi radi, že si môžeme vychutnať naše súkromie. Ďakujeme pekne!“ Pohlavie aj meno dieťatka si zatiaľ nechávajú manželia pre seba.

Správu o tehotenstve slávna Britka prezradila vo februári pre magazín Vogue. "Bolo to šialené, pretože išlo o naše prvé výročie svadby. Vlastne toto nebolo vôbec naplánované. Myšlienka, že otehotniem, sa mi nezdala byť reálna. Tehotenstvo vo mne umocňuje pocit, že som človekom. Mám krivky, ktoré som nikdy predtým nemala. Užívam si to. Môj manžel si to užíva.“

Britská speváčka Ellie Goulding. Čítajte viac Vyrieši tehotenstvo Gouldingovej jej dlhotrvajúce problémy s matkou? Svitá na lepšie časy

Anglická speváčka Ellie Goulding sa v septembri 2019 vydala za obchodníka s umením Caspara Joplinga. Svadba sa konala v Katedrále a metropolitnom kostole Svätého Petra v Yorku.

Elena Jane Goulding je víťazkou ankety talentov BBC Sound of 2010 a držiteľkou BRIT Awards v kategóriách Critics' Choice a Britská interpretka. V roku 2010 vydala prvý album Lights a začiatkom októbra 2012 uviedla na trh druhú štúdiovku Halcyon.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ellie Goulding

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....