Prvýkrát od pohrebu... princ Harry s úsmevom šibala v dobrej nálade, ale kde je Meghan?

Posledné oficiálne zábery princa Harryho zachytávali jeho smutnú tvár a pohľad uprený smerom za rakvou svojho starého otca, princa Philipa. Keď sa v nedeľu objavil na benefično-edukačnom koncerte v Kalifornii, bol to už celkom iný Harry.

03.05.2021 12:35
debata
Princ Harry sa prihovoril návštevníkom a... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
"Vax Live: The Concert to Reunite the World" Princ Harry sa prihovoril návštevníkom a divákom koncertu Vax Live: The Concert to Reunite the World. Dobrá nálada z neho doslova sršala.

Mladší zo synov britského následníka trónu, princa Charlesa, sa objavil ako jeden z hostí na podujatí Vax Live: A concert to reunite the world. Prišiel, aby podporil Američanov v spoločnom boji proti vírusu covid-19. Nielen očkovaním, ale aj dodržiavaním pravidiel a vzájomným pomáhaním si.

Čo však udrelo do očí tiež, bola jeho spokojná a srdečná nálada. Harry dorazil na pódium v ležérnych tmavých džínsach a košeli a s úsmevom sa prihovoril do kamier aj divákom – predovšetkym zdravotníckym pracovníkom a lekárom, ktorí sa po otestovaní mohli na akcii zúčastniť.

Speváčka Jennifer Lopez bola jednou z hlavných...
Speváčka a herečka Selena Gomez sa v tento...
+5Princ Harry sa prihovoril návštevníkom a...

"Sme v rozhodujúcom okamihu globálneho boja proti COVID-19. Dnešný večer je oslavou každého z vás, očkovaných frontových pracovníkov v publiku a miliónov hrdinov v prvej línii po celom svete,“ uviedol princ Harry. "Minulý rok ste strávili odvážnym a obetavým bojom, aby ste nás všetkých ochránili. Slúžili ste a obetovali sa, spôsobili ste si škodu a so statočnosťou vedeli o nákladoch. Ďakujeme vám z hĺbky srdca, ďakujeme,“ odkázal Harry z pódia. Zároveň však upozornil na to, že by sme nemali zaspať na vavrínoch a stále by sme mali žiť v myšlienke spolupatričnosti.

Princ Harry a Meghan Markle Čítajte viac Prečo princ Harry tak rýchlo utiekol z Británie? Tu sú tri možné dôvody, Meghan je jedným z nich

"Nikomu z nás by nemalo byť príjemné myslieť si, že by sme mohli byť v poriadku, keď trpí toľko ďalších. V skutočnosti a najmä pri tejto pandémii, keď niekto trpí, trpíme všetci. Musíme sa pozerať za seba s empatiou a súcitom s tými, ktorých poznáme, ale aj s tými, ktorých nie. Musíme sa ubezpečiť, že žiaden jednotlivec alebo komunita nezostane pozadu. To, čo urobíme v tejto chvíli, bude stáť v histórii a dnes večer budeme solidárne s miliónmi rodín v Indii, ktoré bojujú s ničivou druhou vlnou,“ vyhlásil tiež 36-ročný princ.

Mnoho divákov sa však pýtalo, prečo po jeho boku nestojí aj jeho manželka Meghan Markle. Zdôvodnenie prišlo od hovorcu dvojice, ktorý vysvetlil, že Meghan sa rozhodla zostať doma pre svoje druhé tehotenstvo. Údajne jej to odporučili aj lekári, rovnako ako v prípade nedávneho pohrebu, na ktorom sa nezúčastnila. Druhé dieťa páru by malo prísť na svet už o pár týždňov. Presný termín pôrodu však dvojica (aj pre veľký mediálny záujem a naháňačku) neprezradila.

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #koncert #princ Philip #pandémia #Meghan Markle #Covid-19

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...