Hosťom reštaurácie v Sydney skoro vypadli oči! Gladiátor a okolo neho toľko slávnych tvárí pri stole

Russell Crowe, Christian Bale, Sacha Baron Cohen, Rita Ora, Taika Waititi či Isla Fisher - tí všetci dostali chuť na čínske jedlo.

04.05.2021 00:00
debata (1)

Toľko slávnych tvárí pokope! Russell Crowe, Christian Bale, Sacha Baron Cohen, Rita Ora, Taika Waititi či Isla Fisher sa usedili za veľký stôl vo vychytenej reštaurácii v Sydney, aby si pochutnali na čínskom jedle. Ďalší hostia pri stoloch okolo nich im nijako neprekážali. Naopak, návštevníci reštaurácie s názvom China Doll tak mohli len vyvaľovať oči na hviezdne osadenstvo pri vedľajšom stole.

Russell Crowe (v čiernom stičku, s bradou),... Foto: Profimedia
Russell Crowe Russell Crowe (v čiernom stičku, s bradou), Rita Ora, Christian Bale (v bielom tričku), Sacha Baron Cohen (v klobúku) a Isla Fisher sedia spolu za jedným stolom v reštaurácii China Doll v Sydney.

V Austrálii sa momentálne nakrúca film „Thor: Love And Thunder“ a pred kamerami, pod taktovkou režiséra Taika Waititi stojí Christian Bale či Russell Crowe (Gladiátor, 2000). Podľa informácií bulvárnych médií má speváčka Rira Ora randiť so spomínaným režisérom. Sacha Baron Cohen a jeho manželka, herečka Isla Fisher, sa v Austrálii nachádzajú už istý čas, boli súčasťou oscarového prenosu, ktorý sa vysielal popri iných mestách aj zo Sydney.

Chris Hemsworth Čítajte viac Trénuje Chris Hemsworth svojho nástupcu na rolu Thora? Hlavné je, že to zostane v rodine

Reštaurácia sa nachádza vo štvrti Finger Wharf a gurmáni v Sydney ju dobre poznajú, ako uvádza Daily Mail. Okrem skvelého jedla poskytuje návštevníkom aj krásny výhľad na oceán.

Nový film o Thorovi by s amal do kín dostať v roku 2022 a okrem spomínaných hercov sa v ňom predstaví Chris Hemsworth (Thor), ale aj Natalie Portman, Melissa McCarthy či Matt Damon.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sydney #Christian Bale #Russel Crowe

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....