U Lopezovej doma vraj načapali Afflecka! Dočkáme sa milostného comebacku?

Len pred pár dňami sa objavili správy, že po rozpade ďalšieho vzťahu utešuje speváčku Jennifer Lopezovú jeden z jej bývalých... dokonca manželov. Reč bola o spevákovi Marcovi Anthonym. Ale pozor, hviezda má slušný zoznam ex a v hre je údajne aj...

04.05.2021 00:00
debata
Rok 2003: Ben Affleck s Jennifer Lopezovou.... Foto: SHUTTERSTOCK
shutterstock Ben Affleck a Jennifer Lopez Rok 2003: Ben Affleck s Jennifer Lopezovou. Spoločne nakrútili jeden z najhorších filmov všetkých čias Gigli.

Áno, špekulovať sa začalo o jej bývalom partnerovi Benovi Affleckovi! Herec, scenárista a režisér, ktorý tvoril pár s latino-divou začiatkom nového milénia sa vraj mal s Lopezovou viackrát stretnúť a mali si spolu vyraziť na večeru. Tvrdia to aspoň nezávislé zdroje, ktoré cituje niekoľko amerických bulvárnych portálov.

Nech už je na tom pravdy, koľko chce, isté je jedno – slávna dvojica sa stretla počas uplynulého víkendu tiež. Konkrétne na nedeľňajšom koncert VAX Live, ktorého cieľom bolo vyzvať ľudí k očkovaniu, ale tiež zrovnoprávniť prístup k nemu. Lopez sa myšlienke prepožičala svojím hudobným vystúpením, na ktorom sa objavila aj jej mama Guadalupe. Affleck sa zaradil do zoznamu osobností, ktoré prišli a osobne ďakovali zdravotníckym pracovníkom a zároveň vyzývali ľudí k zodpovednosti. Na pódiu si tiež strihol scénku s moderátorom Jimmym Kimmelom v kostýme Robina z komiksu Batman a Robin.

Speváčka Jennifer Lopez bola jednou z hlavných...
Speváčka a herečka Selena Gomez sa v tento...
+5Princ Harry sa prihovoril návštevníkom a...

Podľa informácií, ktoré priniesol magazín People, navštívil Affleck svoju expartnerku v predposledný aprílový deň. „Ochranka ho vyzdvihla na blízkom mieste neďaleko jej domu a po niekoľkých hodinách strávených u Jennifer ho zase vysadila,“ uviedol zdroj pre internetovú stránku. Informátor People však tiež zdôraznil, že povaha ich vzťahu je iba priateľská. „Sú priatelia … nikdy neprestali nimi byť.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ExtraTV (@extratv)

Napriek týmto slovám je však faktom, že Lopezovú s Affleckom od ich rozchodu médiá nikdy spolu nezachytili. Speváčka od tohto času stihla niekoľko vzťahov aj , zatiaľ čo Affleck sa oženil s kolegyňou Jennifer Garnerovou. Aj ich manželstvo sa však rozpadlo a Afflecka spájali s niekoľkými ženami. Posledným vážnym vzťahom bol minulý rok vzťah s americko-kubánskou herečkou Anou De Armasovou. Dvojica sa však nakoniec tiež rozišla.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozchod #Jennifer Lopez #Ben Affleck #pár

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...