Ďalšia pokuta pre Komorovú z Farmy: Musí zaplatiť 40-tisíc eur!

V sobotu sa postarala o prekvapenie v reality-šou Farma. Príležitostná modelka Nikola Komorová totiž odstúpila. Ako dôvod uviedla zdravotné problémy.

02.04.2012 10:07
Farma 2 - účastníci - Nikola Komorová
Bývalá účastníčka Farmy 2 Nikola Komorová.
debata (20)

Keďže markízacky program sa nakrúca v predstihu, o jej odchode z Farmy už informovali niektoré médiá. Samotná Komorová sa však objavila v talk-šou jedného rádia a prezradila niekoľko pikošiek z prostredia lazov, kde o hlavnú výhru bojovalo niekoľko súťažiacich. To jej však zakazovala zmluva, ktorú podpísala ešte pred vstupom do súťaže.

„Nikola Komorová svojimi vyhláseniami pre médiá závažne porušila zmluvu s produkčnou spoločnosťou MediaPro Entertainment Slovakia, ktorá vyrába formát Farma pre TV Markíza,“ komentovala pre médiá Oľga Dúbravská z televízie Markíza. Za daný prešľap mala dostať pokutu 20-tisíc eur.

Zdá sa však, že brunetka so silikónovými prsiami je nepoučiteľná. Objavila sa totiž v relácii Črepiny s hviezdičkou, pričom zmluva jej zakazovala až do skončenia reality-šou objaviť sa v inom programe. A za to je ďalšia pokuta vo výške 20-tisíc eur.

Pre Pravda.sk ju potvrdila aj brand manažérka MediaPro Entertainment Slovakia Alexandra Popovičová. „Nakoľko prišlo k opakovanému porušeniu zmluvy, produkčná spoločnosť MediaPro Entertainment Slovakia bude účinkujúcu v programe Farma Nikolu Komorovú opätovne pokutovať vo výške 20 000 eur,“ uviedla Popovičová. Komorová by teda mala dohromady zaplatiť 40-tisíc eur.

20 debata chyba

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...