Kto sú tieto družičky na svadbe v 90-tych rokoch? Usmiata vojvodkyňa Kate a jej menej nadšená sestra Pippa

Návrat do minulosti v podaní manželky princa Williama a jej sestry. Kto by bol vtedy povedal, že z 9-ročnej družičky bude o 20 rokov jedna z najsledovanejších neviest na svete.

05.05.2021 00:00
debata

Len pred pár dňami (29. apríla), oslávili vojvodkyňa Kate a jej manžel, princ William, desiate výročie svadby. Z vtedy 29-ročnej Kate Middletonovej sa stala kráľovská nevesta a veľkému dňu zaľúbencov sa prizerali pred obrazovkami dve miliardy ľudí v 180 krajinách sveta. Do pozornosti médií sa vtedy dostala aj mladšia sestra nevesty, Pippa Middleton, ktorá bola jej družičkou.

kate william Čítajte viac Je to presne 10 rokov, čo sa William a Kate postavili pred oltár! Nad krásou nevesty sa rozplývali 2 miliardy ľudí

Veľmi príjemný návrat v čase priniesli britské médiá, napríklad stránka elle.com, ktorá uverejnila archívnu fotografiu z roku 1991. Na nej stoja dve sestry bok po boku ako družičky na svadbe.

Kate Middleton ako 9-ročná a jej sestra Pippa... Foto: Profimedia
kate middleton Kate Middleton ako 9-ročná a jej sestra Pippa (7) ako družičky na svadbe v roku 1991.

Dievčatá boli v januári 1991 družičkami na svadbe ich strýka, Garyho Goldsmitha s Mirandou Footeovou. Kate mala v tom čase 9 rokov a jej sestra sedem. Obe majú na sebe ružové šaty s pufovými rukávmi a ich vlasy zdobia venčeky z kvetov. Zatiaľ, čo Kate sa do objektívu usmieva, jej mladšia sestra sa tvári menej nadšene.

pippa middleton - koláž Čítajte viac Šaty, závoj, tiara, kytica! V deň svadby bolo na neveste Kate všetko dokonalé, vrátane jej družičky

Len málokto by vtedy predpovedal, že práve z 9-ročnej družičky sa o 20 rokov neskôr stane jedna z najsledovanejších neviest na svete a jej život sa tak ocitne pod drobnohľadom médií.

Pred oltár sa už postavila aj Pippa, v roku 2017 sa zosobášila s finančníkom Jamesom Matthewsom v Kostole svätého Marka v anglickom Englefielde blízko rodinného sídla Middletonovcov v Bucklebury. Manželia sa už tešia z dvoch potomkov, žijú v Londýne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #Pippa Middleton

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...