Tu sú slová k rozvodu Billa a Melindy Gatesovcov od ich dcéry

V pondelok večer svet obletela správa o rozvode spoluzakladateľa spoločnosti Microsoft Billa Gatesa a jeho manželky Melindy.

04.05.2021 09:51
Bill Gates Foto:
Bill Gates a jeho manželka Melinda (vľavo) v roku 2005.
debata (5)

Dvojica sa rozvádza po 27 rokoch manželstva. Bill Gates je podľa časopisu Forbes štvrtým najbohatším človekom na svete.

gates Čítajte viac Gatesovci sa po 27 rokoch manželstva rozvádzajú

"Po veľkom premýšľaní a množstve práce na našom vzťahu sme sa rozhodli ukončiť naše manželstvo,“ napísala dvojica na Twitteri.

Dvojica sa zoznámila koncom 80. rokov, keď Melinda vstúpila do Billovej firmy Microsoft. Majú tri deti – syna Roryho (21) a dcéry Phoebe (18) a Jennifer (25). Staršia z dcér sa prihlásila o slovo na Instagrame a napísala takisto vyhlásenie týkajúce sa rozvodu jej rodičov.

„Milí priatelia, mnohí ste sa dozvedeli, že moji rodičia sa rozchádzajú,“ začína svoje vyhlásenie Jennifer Gates, ktoré zverejnila v príbehu na Instagrame. „Bolo to náročné obdobie pre celú našu rodinu,“ vysvetľuje 25-ročná Jennifer. „Stále sa učím, ako čo najlepšie spracovať moje pocity a emócie, rovnako, ako ostatní členovia našej rodiny a ďakujem za priestor, aby som tým mohla prejsť.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Gates (@jenniferkgates)

Jennifer Gates zároveň píše, že rozchod svojich rodičov nebude ďalej komentovať. „Ale mali by ste všetci vedieť, že vaše láskavé slová a podpora pre mňa znamenajú veľa.“ Ďakuje za rešpektovanie túžby po súkromí, kým prejde do ďalšej fázy života.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #bill gates

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...