Oslávili lásku v exotike! Televízny fešák už s vráskami, jeho láska v žltých bikinách

Patria medzi najznámejšie páriky amerického šoubiznisu. Nedávne okrúhle výročie manželstva oslávila speváčka LeAnn Rimes a herec Eddie Cibrian v exotike.

04.05.2021 14:56
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa LeAnn Rimes Cibrian (@leannrimes)

Známa manželská dvojica si za destináciu na oslavu „desiateho“ výročia sobáša vybrala slnečné Mexiko, ktoré momentálne láka tisícky amerických turistov a množstvo celebritných hostí. „Tequilujeme, slníme sa, sme v Cabo,“ napísala 38-ročná country hviezda na svojom profile na sociálnej sieti, kam pridala aj niekoľko záberov z pláže.

Jej manžel patril kedysi medzi najznámejších seriálových fešákov a jeho úsmev aj jamky v lícach roztápali ženské diváčky. Dnes sa Cibrian blíži k päťdesiatke a na záberoch z mexického oddychu už vidieť, že pár vrások mu na tvári aj čele pribudlo. Ale to je, konieckoncov, celkom prirodzené.

Americký herec sa stále udržiava vo forme a podobne robí aj jeho partnerka, s ktorou sa zoznámili ešte v deväťdesiatych rokoch. Dvojica však vtedy so vzťahom nezačala – miesto toho sa Cibrian oženil s Brandi Glanvilleovou. Potom sa však do manželstva údajne vkradli problémy a s ich riešením pomáhala hercovi bývalá kamarátka a dnešná druhá manželka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa LeAnn Rimes Cibrian (@leannrimes)

V tom čase sa okolo rozpadu jeho vzťahu s Brandi Glanvilleovou, ktorá je aj matkou jeho dvoch synov, popísalo množstvo bulvárnych informácií. Bývalá partnerka a tá nastávajúca sa nemali príliš v láske a ako to už v prípade celebrít býva, špinavú bielizeň prali často na verejnosti. Zdá sa však, že tieto časy sa už dávno skončili a Glanville sa zmierila s tým, že jej bývalý muž má nový život.

Dvojica sa nedávno rozhodla spojiť aj pracovne. Už čoskoro by ich mali diváci vidieť v novej produkcii od Netflixu, seriáli Country Comfort.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výročie #Instagram #oslava #LeAnn Rimes #Eddie Cibrian

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...