Kateřina Brožová prehovorila o bývalých: Je to jasné, Boris Kollár dostal kopačky!

Popularita a obdiv od divákov, ale aj množstvo mužských ctiteľov, niekoľko partnerov - to všetko stihla česká herečka Kateřina Brožová. Hoci o svojom súkromí nehovorí často, nedávno predsa len spravila výnimku.

05.05.2021 00:00
debata (15)
Česká herečka Kateřina Brožová a jej niekdajší... Foto: Lucie Vítková / SM / Profimedia
Česká herečka Kateřina Brožová a jej niekdajší partner Boris Kollár, v tom čase len podnikateľ. Česká herečka Kateřina Brožová a jej niekdajší partner Boris Kollár, v tom čase len podnikateľ.

V rozhovore pre portál Revue.iDnes.cz sa plavovlasá herečka a hviezda mnohých televíznych projektov rozhovorila o svojich vzťahoch. Zdôraznila, že nikdy žiadnych mužov nehľadala. „Chcela by som podotknúť, že rozhodne nehľadám žiadneho muža. Nikdy som žiadneho muža nehľadala. Muži si vždy hľadali – a buď našli alebo nenašliu – mňa,“ vyhlásila pre portál.

Zároveň tiež zdôraznila, že v jej súkromí nikdy nebola tá, ktorú by opustil muž. „Žiaden muž sa so mnou nikdy nerozchádzal. Všetci partneri naopak veľmi ľutovali to, keď som ich opustila,“ prezradila tiež 53-ročná herečka.

Kateřina Brožová Čítajte viac Brožová si môže recept na mladosť patentovať! Oslavovala 52 či 25?

V tomto kontexte tak vlastne prezradila, ako to vlastne bolo v jej vzťahu so slovenským politikom Borisom Kollárom, s ktorým tvorila pár v roku 2006, keď účinkovala aj v markízáckej šou Let's Dance. Partneri vtedy boli spolu necelý rok, no potom sa rozišli. Vtedy Brožová len uviedla, že dôvodom rozchodu boli rozdielne názory na život.

O tom, že medzi expartnermi zostal kamarátsky vzťah, vraj svedčí, že sa neskôr viackrát stretli a vždy to prebehlo priateľsky. Brožová už v čase vzťahu s Kollárom bola matkou dcéry Kateřiny Tomanovej. Tá oslavuje tento rok 20. narodeniny, jej otcom je herečkin expartner Zdeněk Toman. Okrem neho mala vážne vzťahy aj s Petrom Kovarčíkom a mediálnym magnátom Jaroslavom Soukupom.

© Autorské práva vyhradené

15 debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #vzťahy #kopačky #Boris Kollár #Kateřina Brožová

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...