Snehulienka Lily Collins žiari na premiérach. Otca Phila šokovala

Hviezdou nového filmového spracovania Snehulienky je mladučká Lily Collins. Dcéra známeho hudobníka Phila Collinsa prekvapí v rozprávkovom príbehu aj spevom.

03.04.2012 03:23
debata
Herečka Lily Collins na francúzskej premiére... Foto: SITA
Lily Collins Herečka Lily Collins na francúzskej premiére Snehulienky.

A svojho otca poriadne prekvapila. „Nepovedala som ockovi, že vo filme spievam. Chcela som ho tým trošku šokovať,“ prezradila Lily Collins v rozhovore pre agentúru Reuters. „Bol z toho úplne namäkko. Musela som mu to pretáčať zase a znovu, nechcel veriť, že som to ja,“ dodala usmievavá herečka.

Podľa mnohých je so svojím vzhľadom dokonalým prototypom Snehulienky. Bledá pleť, havranie vlasy, červené pery – to všetko Lily ma a podobný vzhľad podčiarkuje aj na filmových premiérach. Naposledy to bolo v Paríži, kde sa objavila v opulentných vzorovaných šatách od Zaca Posena.

Collins vyzerala ako skutočná princezná – viac ženská, ako dievčensky nevinná. A ako sama tvrdí, ženou sa stala aj pri nakrúcaní Snehulienky po boku Julie Roberts. „Na začiatku príbehu je nevinná, na všetko sa pozerá s údivom, nevie, čo má očakávať. Postupne sa však naučí bojovať proti svojej zlej macoche a bojovať za svoje práva,“ uviedla Collins.

Dodala, že ona sama prešla počas tvorby filmu Tarsema Singha podobným vývojom. Dospela a naučila sa byť tvrdšia a ráznejšia.

debata chyba

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...