Dala láske druhú šancu! Jennifer Garner sa vracia k...

Zdá sa, že 49-ročná Jennifer Garner dáva starej láske opäť šancu.

05.05.2021 14:00
Jennifer Garner Foto:
Herečka Jennifer Garner.
debata

Ak sa vám v mysli okamžite vynoril vzťah Garner – Affleck, tak príde sklamanie. Podľa magazínu „Us Weekly“ sa trojnásobná mama opäť vrhla do vzťahu s podnikateľom Johnom Millerom (42). „Jen a John sú opäť spolu,“ uviedol zdroj pre spomínaný magazín. „Začalo sa to už pred pár týždňami.“

Vo februári citoval Daily Mail svoj zdroj: „Jen a John sa stále vídajú a zdá sa, že je spokojná s tým, ako sa veci medzi nimi majú. John je milý, normálny chlap, ktorý je v podobnej situácii s výchovou detí po rozvode ako ona.“ John Miller má s bývalou manželkou Caroline Campbellovou dve deti.

garner Čítajte viac Dvojica z komédie Cez noc tridsiatničkou opäť spolu! Čo s nimi urobilo 17 rokov?

Správy o novom mužovi po jej boku sa v médiách objavili v roku 2018. Vtedy médiá informovali, že už niekoľko mesiacov je jej partnerom podnikateľ John Miller, ktorý riadi spoločnosť vlastniacu 50 reštaurácií s názvom CaliBurger.

jennifer garner Čítajte viac Tak čo, vydá sa opäť? Tu je odpoveď rozžiarenej plážovej mamy, Jennifer Garnerovej

Randili spolu dva roky, v auguste 2020 sa však ich vzťah rozpadol. Začiatkom apríla herečka v rozhovore pre pre magazín People povedala: „Nemyslím si, že zostanem navždy single. Ale teraz na to nie je dobrý čas, nepotrebujem veci komplikovať.“ Svoje súkromie si Garner veľmi stráži a oficiálne sa počas randenia s Millerom pred objektívmi nikdy neobjavila. Ak sa v médiách zjavili ich spoločné fotografie, vždy išlo o paparazzi zábery.

Garner bola v minulosti manželkou Bena Afflecka a dlhé roky pôsobili ako ideálny pár. V roku 2015 však ohlásili rozchod. Spoločne vychovávali tri deti – Violet (15) Seraphinu (12) a Samuela (8). Stále však zostávajú v kontakte, pretože ich spájajú práve deti, o ktoré sa slávny herec a režisér vzorne stará.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Garner

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...