Hviezda wrestlingu, čašníčky aj Travoltova manželka: Viete, s kým randil oslávenec Clooney?

Mal status najžiadanejšieho starého mládenca Hollywoodu a ženskej spoločnosti sa určite nevyhýbal. Ani vzťahom.

06.05.2021 00:00
clooney2016 Foto:
Herec George Clooney sa oženil s právničkou Amal Alamuddinovou. Ich vzťah odštartoval koncom roka 2013, v roku 2014 sa vzali. Záber vznikol o tri roky neskôr.
debata

Zdalo sa však, že v láske nemá šťastie, až kým nestretol krásnu právničku z Libanonu. Viete, s akými známymi kráskami randil šesťdesiatnik George Clooney?

Slávny hollywoodsky herec, ktorý sa narodil 6. mája 1961 a oslavuje vo štvrtok svoje okrúhle jubileum, patril od štartu kariéry k magnetom medzi ženami. Mnohí filmoví fanúšikovia však dnes už netušia, že Clooney nebol starý mládenec „vždy“ – v roku 1989 sa oženil so sympatickou Taliou Balsamovou. Manželstvo však vydržalo necelé tri roky a po rozvode sa držiteľ Oscara za výkon vo filme Syriana nechal viackrát počuť, že nad manželstvom už neuvažuje.

Herec George Clooney randil aj s kolegyňou,...
Záver 90-tych rokov strávil George Clooney v...
+5Herec George Clooney v roku 2004 na červenom...

Zaujímavé pritom je, že s Balsamovou krátko chodil už v roku 1984, potom sa ich cesty rozišli a po hercovom boku sa objavili ďalšie partnerky, medzi nimi aj herečka Kelly Preston. Dvojica vydržala spolu necelé dva roky (rozišli sa krátko pred Clooneyho svadbou s Balsamovou) a Preston sa neskôr vydala za kolegu Johna Travoltu, s ktorým mala aj tri deti. Herečka podľahla v roku 2020 rakovine.

Krátky románik potom George Clooney prežil s vídžejkou zhudobnej stanice MTV Karen Duffy. V druhej polovici 90-tych rokov sa dlhší čas po hercovom boku objavovala pôvabná blondínka – Celine Balitran z Francúzska, ktorá sa živila ako čašníčka. Práve v jej práci sa s ňou slávny herec zoznámil a pri tejto dvojici to vyzeralo doslova idylicky. Už už sa zdalo, že bude svadba, keď sa však v roku 1999 rozišli.

Záver 90-tych rokov strávil George Clooney v... Foto: SHUTTERSTOCK
clooney1998celinebalitran Záver 90-tych rokov strávil George Clooney v náručí plavovlasej modelky Celine Balitranovej. Záber je z roku 1998.

Nasledoval vzťah s modelkou Lisou Snowdonovou, ktorú vymenila následne ďalšia pôvabná dáma menom Sarah Larson, mimochodom opäť čašníčka, ktorú herec stretol počas jedného z hollywoodskych večierkov. Vzťah trval len necelý rok a pár mesiacov po rozchode už bol Clooney očarený novou kráskou, talianskou herečkou a glamour-girl Elisabettou Canalisovou. Rozišli sa krátko po tom, ako sa spoločne objavila na filmovom festivale v Cannes.

Nasledujúca partnerka vzbudila zaujímavé reakcie, možno aj preto, že Stacy Keibler bola bývalou hviezdou wrestlingu. Nežné krásky teda vystriedala „silná“ žena, po Clooneyho boku však pôsobila vysoká blondínka naozaj sošne, žensky a elegantne. Opäť sa špekulovalo o tom, či to bude konečne tá pravá. Ale, samozrejme, dnes už verejnosť dobre vie, že nebola. Prišla až po nej.

Herec George Clooney a jeho expriateľka Stacy... Foto: SHUTTERSTOCK
clooney2013 Herec George Clooney a jeho expriateľka Stacy Keibler na zábere z roku 2013.

Reč je o renomovanej právničke Amal Alamuddinovej, s ktorou zoznámili Clooneyho spoloční priatelia. Napriek tomu, že mu údajne sprvu odolávala, iskra preskočila veľmi rýchlo a dvojica sa pomerne rýchlo vrhla aj do zásnub a plánovania svadby. Pre médiá obaja po sobáši zhodne uviedli, že „plánujeme byť spolu už navždy“. Dvojici sa narodili v roku 2017 dvojičky Ella a Alexander a čerstvý oslávenec vraj nemôže byť šťastnejší.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #George Clooney #partnerka #Amal Clooney #jubileá hviezd

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...