Adele ako ste ju nikdy nevideli! Fotkami zo súkromného archívu oslávila 33!

Oslavu 33. narodenín má za sebou speváčka Adele. Britská superstar sa pri tej príležitosti podelila s fanúšikmi o zábery, ktoré dosiaľ nemali šancu vidieť.

06.05.2021 06:58
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Adele (@adele)

Niekoľkonásobná držiteľka Grammy pridala trio záberov (preklikajte si ich šípkou vpravo) na svojom instagramovom profile. Popis znel stručne: „Tridsaťtri.“ Nadšenie však nenechalo na seba dlho čakať. Mnohí sledovatelia a fanúšikovia okrem gratulácií posielali speváčke odkazy aj o tom, ako skvelo na fotografiách vyzerá.

Ide pritom o zábery, ktoré sú zjavne zo súkromia Adele a to si speváčka dlhodobo veľmi prísne stráži. Aj jej komunikácia na sociálnych sieťach je sporadická a vyjadruje sa len z času na čas, či už v rámci podpory nejakého projektu alebo v rámci občasného „nahliadnutia“ fanúšikom do svojho života a práce.

Mimo sociálnych sietí a objektívov paparazzov však hviezda zjavne žije svoj život naplno. Svedčí o tom aj jej nedávna účasť na jednom z pooscarových večierkov, ktorý sa konal pri príležitosti osláv úspechu filmu Judáš a čierny Mesiáš. Speváčku zachytili kamery barmanov, ako sa dobre baví v spoločnosti ďalších hostí a upíja zo svojho miešaného koktejlu Moscow Mule. Video však vyvolalo aj kritiku, že v rámci akcie nikto nedodržiaval protipandemické opatrenia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #narodeniny #Instagram #speváčka #Adele

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....