Archie slávi 2. narodeniny: Gratulovala mu už kráľovná, toto spravil starý otec Charles

Druhé narodeniny pripadli na štvrtkový 6. máj tohto roka v prípade princa Archieho, syna britského princa Harryho a jeho manželky Meghan. Hoci vzťahy jeho rodičov so zvyškom kráľovskej rodiny sú rozpačité, gratulácie od najbližších nechýbali.

06.05.2021 10:39
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily)

Dnešný deň využili zástupcovia britskej kráľovskej rodiny na zdieľanie gratulácií prostredníctvom sociálnych sietí. „Želáme dnes Archiemu veľmi šťastné 2. narodeniny,“ napísala na Twitteri manželská dvojica vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge. K tomu pridali aj spoločnú rodinnú fotografiu z obdobia krstu Archieho, na ktorom sa zišla vtedy celá najbližšia rodina princa Harryho.

S gratuláciou neotáľal ani princ Charles (respektíve jeho tlačové oddelenie), keď sa na instagramovom profile Clarence House (oficiálny profil Charlesa a jeho manželky Camilly) objavil odkaz so želaním šťastných narodenín. V tomto prípade ho sprevádzal spoločný záber troch generácií – otca Charlesa so synom Harrym, ktorý v náručí drží svojho syna a Charlesovho vnuka Archieho. Najmä v tomto prípade sa objavili tvrdenia, že ide o znak možného zmierenia medzi princom Charlesom a jeho mladším synom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Clarence House (@clarencehouse)

V nedávno odvysielanom rozhovore s Oprah Winfreyovou, ktorý vyvolal búrlivé reakcie a v ktorom Harry s manželkou Meghan odhalili niekoľko prekvapivých informácií z prostredia kráľovskej rodiny, sa totiž objavili aj informácie o tom, že Charles sa so synom takmer vôbec nezhovára.

Do zoznamu gratulácií sa zaradila aj 95-ročná panovníčka Alžbeta II., ktorá pri gratulácii použila celé Archieho meno. „Želám Archiemu Mountbattenovi-Windsorovi mimoriadne šťastné druhé narodeniny,“ objavilo sa na profile TheRoyalFamily, ktorý sleduje vyše 10 miliónov užívateľov.

Princ Harry a Meghan Markle, samotní rodičia princa Archieho zatiaľ žiadnu verejnú gratuláciu nezdieľali. Je to však prirodzené, keďže obaja súkromie svojho syna úzkostlivo strážia. Vojvodkyňa zo Sussexu je momentálne tehotná s druhým potomkom. Ten by mal prísť na svet už v najbližších týždňoch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #narodeniny #princ charles #gratulácia #kráľovná Alžbeta II. #princ Archie

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...