Šibalská princezná Charlotte! Už si vraj môže robiť, čo chce, vraví otec William

Nielen princ Archie, ale aj jeho sesternica, princezná Charlotte nedávno oslavovala. Šieste narodeniny. Jej otec, britský princ William však pobavil historkou, ako sa jeho malý poklad cíti.

07.05.2021 11:20
charlotte Foto: ,
Princezná Charlotte má 6 rokov, o nový záber sa postarala jej mama, Kate.
debata

Podľa jeho slov školáčka Charlotte rada na otázku, koľko má rokov, odpovedá číslom 16. „Prípadne hovorí: ‚Mám šesť rokov, takže už si môžem robiť, čo chcem‘,“ citoval slová 38-ročného Williama magazín Hello!. Pre periodikum tiež následník kráľovského trónu (druhý v línii) tiež prezradil, aká bola oslava jeho prostrednej ratolesti.

„Myslím si, že mala skvelý deň. Minulý rok sme oslavovali jej narodeniny v lockdowne, ale tento rok sme sa mohli stretnúť ešte s jednou rodinou. Bola to zábava,“ pokračoval William, ktorý je tiež otcom dvoch synov – princa Georga a princa Louisa. Pre Hello! tiež povedal, že je prekvapený, ako rýchlo deti rastú.

harry Čítajte viac Archie slávi 2. narodeniny: Gratulovala mu už kráľovná, toto spravil starý otec Charles

Vojvodkyňa Kate, Williamova manželka a matka všetkých troch ratolesti pravidelne zachytáva ich výnimočné momenty narodenín či nástupu do školy na svoj objektív ako vášnivá amatérska fotografka. Aj posledný záber princeznej Charlotte, ktorý sa objavil práve pri príležitosti jej narodenín, vyvolal rozruch. Podľa viacerých čitateľov a sledovateľov sa totiž Charlotte skutočne podobá na svojho otca. Pre porovnanie niektoré médiá pridali aj fotografie z obdobia Williamovho detstva.

Princezná Charlotte je po starom otcovi Charlesovi, otcovi Williamovi a staršom bratovi Georgovi štvrtou v nástupníckej línii na britský kráľovský trón. Nie je síce pravdepodobné, že by sa na toto miesto niekedy dostala, ale to sa nepredpokladalo ani v prípade jej starej mamy – dnes 95-ročnej Alžbety II., ktorá panuje už sedemdesiat rokov.

Zľava: Prince George, prince Louis, Savannah...
Prvé oficiálne snímky kráľovskej rodiny, na...
+8Britský princ George na záberoch z dvora...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #narodeniny #princezná Charlotte

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...