18-ročná Carys Douglas! Krásu má po mame, slávne meno po otcovi. Čo s tým?

Carys, krásna dcéra Catherine Zeta-Jonesovej a Michaela Douglasa, sa chce vydať po stopách svojich slávnych rodičov. Jej otec v tom však vidí problém.

08.05.2021 00:00
Carys Douglas Foto:
Catherine Zeta Jones a jej dcéra Carys Douglas majú už za sebou aj spoločnú reklamu.
debata

Catherine Zeta-Jones (51) a Michael Douglas (76) sú manželia už 21 rokov. A hoci sa na začiatku ich vzťahu stretávali s častými narážkami na ich veľký vekový rozdiel, časom hlasy kritikov utíchli. Manželia majú spolu dve ratolesti – syna Dylana (20) a dcéru Carys (18).

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa CZD (@carys.douglas)

Do pozornosti sa aktuálne dostala práve Carys Douglas. Ako prezradila v rozhovore s herečkou Drew Barrymoreovou (46) jej mama, Carys sa chce vydať po stopách svojich slávnych rodičov. Chce sa stať stoj čo stoj herečkou a to aj napriek tomu, že jej otec je proti. O herectve uvažuje aj Dylan.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa CZD (@carys.douglas)

„Ešte nemajú žiadne pracovné skúsenosti, ale poškuľujú po herectve,“ prezradila ich slávna mama. Dcéra Carys však dostala od otca varovanie. „Michael jej povedal, aké je to byť niekoho potomkom v tomto priemysle.“ On sám sa stal hercom podobne, ako jeho otec, slávny Kirk Douglas.

Herečka Catherine Zeta Jones v šatách Julien X Gabriela. Čítajte viac Catherine Zeta-Jones: Manžel je odo mňa o 25 rokov starší, to nie je tajomstvom! Ale...

Dvere do filmového sveta sú pre deti Douglasovcov určite otvorené, musia sa však rozhodnúť, či tento tlak, vzhľadom na ich meno, zvládnu. „Keď pochádzaš z rodiny s istým menom, rovnako, ako to mal Michael, je to jedna z tých ťažších vecí. Vždy si jednoducho dieťaťom toho a toho…,“ hovorí Catherine. Ona sama mala v tomto smere šťastie, spoliehať sa musela len sama na seba. „Konkurz? Dobre. Nechcete ma? Potom sa len postavím do ďalšieho radu a skúsim to znova,“ opísala svoje začiatky Zeta-Jones.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Carys Zeta Douglas

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....