Do postele na prvom rande? Ktorá manželka známeho herca prezradila túto pikošku...

Niektoré páry sa pár mesiacov len nezáväzne stretávajú, iné idú na to staromódne a od méty k méte. Ale nájdu sa aj prípady, kde sa láska či manželstvo začína sexom na prvom rande.

09.05.2021 00:00
shutterstock 1139186852 Foto:
Herečka Jodie Turner-Smith na archívnom zábere.
debata

Veľmi otvorene o tom prehovorila modelka a herečka Jodie Turner-Smith, manželka herca Joshuu Jacksona. Počas rozhovoru pre talk-šou Setha Meyrsa prezradila krásna Jodie, že dvojica na to „skočila“ naozaj bez váhania. „Keď som prvýkrát stretla môjho manžela, mali sme v tú noc okamžite sex – one night stand,“ uviedla Turner-Smith.

Dvojica sa vraj stretla na večierku a Jackson, inak bývalý partner herečky Diane Krugerovej, sošnú modelku okamžite zaujal. „Videla som ho ako prvá, ešte predtým, než si ma všimol on a vtedy som si povedala: ‚Toto chcem!‘ A potom, keď si ma všimol on, som predstierala, že som ho nevidela,“ s humorom porozprávala detaily prvého stretnutia 34-ročná hviezda filmu Queen & Slim.

Herec Joshua Jackson na archívnom zábere. Foto: SHUTTERSTOCK
shutterstock 388540219 Herec Joshua Jackson na archívnom zábere.

Dvojica sa vraj po prvej spoločne strávenej noci na istý čas odmlčala, no potom sa začali spolu stretávať. Dnes sú manželmi a od apríla minulého roka vychovávajú dcérku, ktorú Jodie porodila doma. Pre médiá vysvetlila, že sa tak rozhodla pre problém systémového rasizmu, ktorý podľa nej zažívajú černošské ženy v nemocniciach. Druhým dôvodom však bola tiež prvá vlna pandémie, ktorá v tom čase kulminovala.

Turner-Smithovú budú môcť diváci vidieť v novinke z produkcie spoločnosti Amazon – filme Tom Clancy's Without Remorse, v ktorom si zahrala po boku Michaela B. Jordana v hlavnej úlohe. Trailer si môžete pozrieť nižšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #sex #rande #Joshua Jackson #Jodie Turner-Smith

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...