Zuzana Čaputová a jej zlatíčko! Tie zábery sú jednoducho... Veď sa pozrite

Najmladší člen domácnosti slovenskej prezidentky oslavuje!

07.05.2021 08:45
Zuzana Čaputová Foto: ,
Zuzana Čaputová, prezidentka SR.
debata (45)

Prezidentka Čaputová sa pred rokom pochválila na sociálnych sieťach novým členom domácnosti. Išlo o rozkošné čierne šteniatko labradora, ktoré sa udomácnilo v záhrade a v dome slovenskej političky (preklikajte šipkou).

Čas plynie rýchlo a od momentu, kedy sa drobný čierny psík schovával v náručí prezidentky uplynul už rok. A to je v živote labradora dlhá doba. Z malého psíka je už veľký a do náručia sa len tak nezmestí. Zábery zo záhrady, na ktorých pózuje ročný labrador, sa objavili na facebooku aj instagrame slovenskej prezidentky, ku ktorým napísala:

„Leon, náš labrador, najmladší člen domácnosti, dnes oslavuje prvé narodeniny. Je to naše vždy dobre naladené zlatíčko. Napriek tomu, že má iba rok, je to veľký pes, nie iba svojím už takmer dospeláckym vzrastom. Leon má v sebe nepodmienenú lásku, teší sa už len z toho, že pri ňom sme a raduje sa z prítomnosti. Tým je pre všetkých členov našej rodiny veľkým učiteľom. Aj v období izolácie nás vytiahol na prechádzky a do prírody. Napriek veľkej kope chlpov doma ani na chvíľu neľutujem, že sa stal už neodmysliteľnou súčasťou nášho rodinného života. Dúfam, že aj Leon je šťastný s nami.“

OPRAVA*PREZIDENTKA: Prijala Petru Vlhovú Čítajte viac 10 modrých variácií na šaty podľa Vlhovej aj Čaputovej: Zažiari blondínka i bruneta!

Zábery tohto člena domácnosti Zuzany Čaputovej roztápajú srdce nielen psíčkarom, keďže Leon sa dočkal na facebooku už mnohých blahoželaní práve pod zverejnenými fotografiami – aktuálnymi aj tými spred roka.

© Autorské práva vyhradené

45 debata chyba
Viac na túto tému: #Zuzana Čaputová

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...