Áno, je z nej 40-nička! Ale Lucka Vondráčková by zapadla aj medzi vysokoškoláčky

Speváčku a herečku Lucku Vondráčkovú poznáme od jej detských čias. Pred kamerami stála ešte ako školáčka a stojí pred nimi dodnes.

09.05.2021 14:00
Lucka Vondráčková Foto:
Herečka a speváčka Lucka Vondráčková v Divadle Radka Brzobohatého.
debata

V marci oslávila 41 narodeniny a pred pár dňami sa objavila v divadle Radka Brzobohatého, stala sa súčasťou predstavenia Richard III. Pri príležitosti uvedenia hry sa stretli herci tohto predstavenia a nechýbala medzi nimi ani sympatická dvojnásobná mama.

A hoci čas nezastaví, Vondráčková má v sebe stále dievčenský šarm, o ktorý neprichádza ani po 40-ke. Dlhé vlasy ju zdobia roky a keďže herečka s nimi nijako výrazne neexperimentuje, vzhľadom pripomína skôr 20-ničku, peknú vysokoškoláčku, než o dve desaťročia staršiu ženu.

Česká hviezda to nikdy nepreháňala a ani nepreháňa s mejkapom – aj v divadle, pred objektívmi fotografov to dokázala. Jej tvár zdobil len minimálny mejkap, ktorému dominovalo pekne upravené husté obočie a nalíčené oči.

Kristína Svarinská Čítajte viac Po Valábikovi na krásu Svarinskej reagoval aj Merčiak! Tajomstvo jej vzhľadu tkvie...

Popri starostlivosti o jej dvoch synov, ktorých otcom je hokejista Tomáš Plekanec, je Vondráčková aj pracovne vyťažená. V marci napríklad stála pred kamerami novinky s pracovným názvom Rex Tremendae Majestatis režisérky Terezy Hirschovej. V tom čase sa zmenila na čiernovlásku, išlo však len o parochňu, ktorú použili šikovní vizážisti pri nakrúcaní.

Lucie Vondráčková Čítajte viac Neviete si Lucku Vondráčkovú predstaviť ako čiernovlásku? Tak sa pozrite na tú zmenu

V roku 2019 sa Vondráčková postavila pred kamery snímky Leto s gentlemanom, pod ktorý sa ako scenárista podpísal Jaromír Hanzlík.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lucie Vondráčková

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...