Speváčka Pink prežila veľký strach zo smrti! Aj preto urobila tento krok

Speváčka Pink a jej syn sa nakazili koronavírusom v marci 2020.

11.05.2021 02:00
pink Foto:
Speváčka Pink.
debata

V rozhovore pre britskú stanicu „Heart FM“ popová hviezda priznala, že sa veľmi bála smrti. Keď Pink prekonala koronavírus, prispela sumou milión dolárov do dvoch záchranných fondov proti ochoreniu COVID-19. Už pred pár mesiacmi speváčka na Instagarme opísala, že ona a jej syn Jameson (3) boli „fakt, fakt chorí“. "Jameson to prežíval úplne najhoršie. Bolo veľa nocí, ktoré som celé preplakala. A myslím, že som sa v živote toľko nemodlila,“ uviedla speváčka.

K ochoreniu sa vrátila aj teraz v rozhovore pre spomínanú rozhlasovú stanicu. „Myslela som si, že je koniec,“ povedala rozhlasovému moderátorovi Markovi Wrightovi a dodala: „Môže to znieť šialene, bolo to ale naozaj, naozaj zlé a preto som prepísala svoju poslednú vôľu.“

Jej manžel Carey Hart (45) a dcéra Willow Sage (9) sa ochoreniu vyhli. „Keď som si myslela, že sa to pre mňa končí, zavolala som svojej najlepšej kamarátke a povedala jej: ‚Musíš povedať Willow, ako veľmi ju milujem‘.“ Ako dvojnásobná matka vraj v ťažkých chvíľach premýšľala o tom, čo zanechá svojim deťom aj o tom, čo ich pre život naučila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Pink #Covid-19

+ Dostatok spánku je základom pre zdravie a pozitívnu myseľ.
Učte sa každý deň novým veciam, vedomostí nie je...

+ Umývanie rúk je dôležité, avšak pozor na dehydratáciu a jemné ranky.
Partnerstvo vo financiách môže otvoriť nové...