Obviňuje Zaca Efrona? Ex-priateľka herca tvrdí, jeden bývalý mi vymýval mozog

Herec Zac Efron je možno idolom mnohých dievčat a žien, ale ktohovie, či mu pár dám z jeho fanúšikovskej základne neubudne po slovách športovkyne Sarah Bro.

11.05.2021 01:30
Zac Efron Foto: ,
Herec Zac Efron.
debata

Dánska plavkyňa sa len nedávno rozhovorila o svojom niekdajšom vzťahu počas podcastu, kde rozprávala o svojom živote. Hoci nepovedala konkrétne meno, všetky ďalšie okolnosti boli konkrétne až veľmi. Bro totiž uviedla, že randila s hollywoodskou hviezdou a táto skúsenosť nebola vôbec príjemná. V roku 2019 tvorila plavkyňa pár práve so Zacom Efronom.

„Zašla som tak ďaleko, že som ledva dokázala rozpoznať, čo je správne a čo nie. A bola som úplne zmanipulovaná, s vymytým mozgom. Ale aj preto, že som bola mladá, zmätená a zamilovaná, rozhodla som sa pred všetkým zatvoriť oči celkom úmyselne,“ uviedla v podcaste Sarah Bro.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sarah Bro (@sarahwbro)

Až dodatočne si vraj naplno uvedomila, aký toxický bol jej vzťah. „Urobila som toľko ústupkov ohľadom mojich vlastných hraníc. Zašla som tak ďaleko, že som v jednom momente nevedela, kto vlastne som,“ pokračovala v opise svojho niekdajšieho zážitku 25-ročná Dánka.

Hoci ani raz nezmienila svojho ex-partnera menom, podľa fanúšikov je viac ako jasné, že ide práve o Efrona. Iný vzťah so známym hercom v prípade Broovej nebol medializovaný.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #Zac Efron #toxický vzťah #Sarah Bro #vymývanie

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...