Čaputová oslávila Deň matiek retro záberom! Ona školáčka, mama s úsmevom hviezdy

Nedeľňajší sviatok Dňa matiek neopomenula ani hlava štátu - slovenská prezidentka Zuzana Čaputová. Pripomenutie a poďakovanie mamám sa v jej podaní nieslo v retro duchu.

09.05.2021 18:22
VLÁDA: O budúcnosti Európy Foto: ,
Prezidentka SR Zuzana Čaputová na zábere z 9. mája 2021.
debata (28)

Zuzana Čaputová zverejnila na svojom instagramovom profile záber z detstva, na ktorom sa usmieva po boku svojej vlastnej mamy Kataríny Strapákovej. Tá má na tvári úsmev azda ešte žiarivejší a radostnejší. V debate k záberu sa dokonca objavujú prirovnania o tom, že vyzerá ako herečka.

„Dnes chcem vzdať úctu všetkým našim mamám. Ja som každý deň vďačná za tú moju najlepšiu, akú si dokážem predstaviť,“ napísala na sociálnej sieti slovenská prezidentka.

„Za ten pocit bezpečia a lásky, ktorý ma sprevádza aj keď s ňou práve nie som. Za to, že ma vždy podporovala ísť za mojim snom a za tým, čo si myslím, že je správne a férové. Rovnako sa snažím byť dobrou a láskavou mamou aj ja. Snáď sa mi to darí,“ pokračovala Čaputová, pričom nezabudla ani na mamy vo všeobecnosti.

Špeciálnu pozornosť potom vo svojom odkaze venovala matkám – samoživiteľkám, ktoré sa o rodinu starajú bez podpory partnera či manžela. „Vyjadrujem obdiv aj všetkým mamám, ktoré sú na svoje deti samé a napriek tomu dokážu vyčarovať bezpečie a pocit spokojnosti pre svoje deti,“ odkázala Zuzana Čaputová.

Deň matiek si pripomenuli aj ďalšie známe ženy z politiky, medzi nimi napríklad prvá dáma USA Jill Biden či bývalá prvá dáma USA Michelle Obamová.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa First Lady Dr. Jill Biden (@flotus)

© Autorské práva vyhradené

28 debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #retro #odkaz #Deň matiek #Zuzana Čaputová

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...