Šokovaný a znechutený! Koho že to šumy okolo návratu Lopezovej k Affleckovi rozladili?

Jennifer Lopez a Ben Affleck rozvírili vášne nielen u ich fanúšikov či amerických médií.

12.05.2021 00:00
shutterstock Ben Affleck a Jennifer Lopez Foto:
Ben Affleck randil s Jennifer Lopezovou dva roky.
debata

Šumy okolo ich možného obnovenia ich dávno „zabudnutej“ lásky neutíchajú a médiá chrlia jednu správu za druhou. Podľa portálu eonline.com mali spolu prežiť aj niekoľko spoločných dní v Montane. Jednému mužovi však tieto správy výrazne uberajú na pohode. O koho ide?

Lopezovej ex-snúbenec Alex Rodriguez je podľa spomínaného portálu nielen šokovaný, ale aj znechutený. Sú to totiž oficiálne len štyri týždne, čo sa Jennifer Lopez (51) a Alex Rodriguez (45) rozišli. Skutočnosť, že speváčka sa dokáže tak rýchlo „preladiť“ smerom k hercovi od známeho športovca znepokojili. Ben Affleck (48), zdá sa, speváčku priťahuje viac, než by bolo Rodriguezovi príjemné.

"Vax Live: The Concert to Reunite the World" Čítajte viac U Lopezovej doma vraj načapali Afflecka! Dočkáme sa milostného comebacku?

Ako cituje zdroj spomínaný portál, Rodriguez za posledných pár týždňov urobil niekoľko ústretových krokov k speváčke a dúfal, že ich láske dá ďalšiu šancu – márne. „Skutočne si myslel, že sa budú môcť zblížiť a zmieriť. Urobil zmierlivé gesto smerom k Jennifer, ale ona bola veľmi strohá,“ uviedol zdroj.

Lopez a Affleck boli spolu od roku 2002 do začiatku roku 2004 a dokonca sa chceli postaviť pred oltár. Ale to sa nikdy nestalo. V tom istom roku sa Lopez vydala za Marca Anthonyho (52), s ktorým má dvojčatá Maxa (13) a Emme (13).

V apríli Jennifer Lopez a Ale Rodriguez oznámili, že už viac nebudú partnermi. „Uvedomili sme si, že sme lepší ako priatelia, a tešíme sa, že nimi aj zostaneme,“ citoval z ich vyhlásenia portál Today.com. Tvorili pár štyri roky a obaja majú za sebou neúspešné manželstvá. V prípade Rodrigueza je to jeden vzťah, z ktorého má aj dve dcéry. Lopez bola vydatá už trikrát, pričom jej dve ratolesti, syn Max a dcéra Emma pochádzajú z tretieho manželstva s hudobníkom Marcom Anthonym.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #Ben Affleck

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...