Nájsť si nového chlapa? Angelina Jolie má problém, najväčšou prekážkou je...

Od rozchodu s manželom Bradom Pittom je sama. Konieckoncov, je celkom pravdepodobné, že z Angeliny Jolieovej majú mnohí muži strach. A ona sa navyše sústreďuje najmä na deti.

12.05.2021 00:00
Film Angelina Jolie Foto: ,
Herečka Angelina Jolie sa vracia na obrazovky a filmové plátna vo filme Those Who Wish Me Dead.
debata

V nedávnom rozhovore však s humorom poznamenala, že jej „single“ život už začína mať isté nevýhody a dokonca sa neobávala zavtipkovať si aj na vlastnú adresu. „Jasné, že sa ráno zobudíte a hovoríte si, musím skontrolovať, či sú deti okej. Či sú mentálne okej. Ale úprimne, myslím si, že už pred pár rokmi sa to celé zmenilo. Teraz si myslia oni: ‚Musíme sa uistiť, či je v poriadku mama‘,“ citoval Jolieovú portál E!News.

Herečka, ktorá vychováva šesť detí, sa tiež nevyhla odpovedi na otázku, čo je pre ňu jasným „NIE“ pri hľadaní partnera. „Momentálne som sama už celkom dlhý čas, takže ten zoznam slovíčok NIE bude pomerne dlhý,“ komentovala s humorom.

Posledným partnerom Jolieovej bol už spomenutý Brad Pitt, pred ním bola vydatá aj za herca Billyho Boba Thorntona a herca Jonnyho Lee Millera. V zozname jej expartnerov sa objavujú aj mená ako Timothy Hutton, Val Kilmer či Nicolas Cage – všetko jej bývalí filmoví kolegovia, s ktorými vraj mala krátke romániky počas nakrúcania.

Herečka Angelina Jolie na zábere z filmu Those...
Herečka Angelina Jolie a herec Finn Little na...
+2Herečka Angelina Jolie sa vracia na obrazovky a...

Štyridsaťpäťročná držiteľka Oscara poskytla v uplynulých týždňoch niekoľko rozhovorov, ktoré súvisia s jej najnovším projektom – akčným trillerom Those who wish me dead. Jolie v ňom stvárňuje bývalú záchranárku a požiarničku, ktorá sa vyrovnáva s vlastnou traumou a popri tom sa jej do cesty pripletie prenasledovaný chlapec, ktorému zabili rodičov. Jolie si sľúbi, že ho zachráni a to dokonca aj v horiacom lese, ktorý vrahovia podpálili, aby dvojici odrezali cestu.

Snímka má premiéru na obrazovkách HBO Max už tento týždeň, vidieť ju budú môcť predplatitelia už sobotu 14. mája. V európskej verzii HBO si však diváci na tento film budú musieť počkať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #Angelina Jolie #film #single #partner #hľadanie

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...